Bazalt

Moderator: Opiekun_Forum

Awatar użytkownika
Tomaszewski
Wolontariusz Aqua Jura

Bazalt

Post autor: Tomaszewski »

Witam :) Czy w Częstochowie lub okolicach idzie dostać gdzieś bazalt w przyzwoitej cenie? Interesuję mnie gradacja 1-3mm w ilości ok. 100kg
Awatar użytkownika
blackdeadangel
Użytkownik

Re: Bazalt

Post autor: blackdeadangel »

Powiem Ci, że niestety u nas ciężko z tym kruszywem. Mi kiedyś załatwiał Gregory85 ale to niestety zamierzchłe czasy. Popatrz na allegro:)

-- 14 paź 2014, 8:13 --

Zobacz to:
http://allegro.pl/zwirek-czarny-grys-ba ... 37238.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Przesyłka nie jest droga, a przy 100kg to są groszowe sprawy. Jak u nas znajdziesz jakiś już to płacisz ok. 2.50zł za kilo czyli 100kg=250zł...
Moje akwarium, moją wizytówką
Awatar użytkownika
Tomaszewski
Wolontariusz Aqua Jura

No właśnie u nich wczoraj zamówiłem ;) Już w sumie drugi raz. Ogólnie jak chcę coś kupić to staram się szukać czegoś na miejscu. Taki ze mnie lokalny patriota :lol:
Awatar użytkownika
blackdeadangel
Użytkownik

No rozumiem Cie ale cóż... u nas niestety każdy jest nastawiony na jak największy zysk... Powiem Ci, na moim przykładzie, że u nas pod względem cen za rzeczy akwarystyczne sprzedawcy oszaleli... Całkiem inaczej jest np. w Rawie Mazowieckiej gdzie ceny są przez pół:)
Awatar użytkownika
Tomaszewski
Wolontariusz Aqua Jura

Ceny swoją droga a dostępność różnego rodzaju "sprzętu" swoją. Niestety w okolicy nie ma jakiegoś wypasionego sklepu w którym szło by dostać większość tego co jest potrzebne.
Awatar użytkownika
blackdeadangel
Użytkownik

No i to jest ten ból, bo ja gdy muszę coś kupić do mojego baniaka to biegam jak oszalały po sklepach. Czasem nawet zawitam do radomska. Na szczęście są jeszcze strony internetowy gdzie można coś sobie kupić ale niestety dochodzi wysyłka...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pytania i inne”