Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Ja i moi znajomi zawsze mieli o P.Adamusińskim i o jego usługach dobre zdanie. Twoje doświadczenie upewniło mnie że On ciągle trzyma poziom. Cieszę się że udało Ci się wyjść z trudnej sytuacji. A jeśli mowa o fotorelacji to...dajesz BzZzYkU, dajesz...BzZzYkU pisze:pan Adamusiński stanoł na wysokości zadania i mi to zrobi i akwarium zawiozłem wczoraj przed zamknięciem sklepu a jutro już będzie gotowe, potraktował mnie nadzwyczajnie i zrobił mi to od ręki. Więc jutro chyba startuje z akwarium chcecie fotorelacje ?
BzZzYkU pisze:aranżacja się skupi w środkowej części akwarium
Kiedy by nie było, czekamy....czyli dajesz BzZzYkU dajeszBzZzYkU pisze:a nie wiem czy jutro będziepotrzymam was troche w niepewności
"wyczekany owoc lepiej smakuje"
myśle że jutro uda mi się wstawić cała fotorelacje
Super. Dostrzegam w Tobie maga zapał i konkretną determinacjęBzZzYkU pisze:jutro jak się wyklaruje naniose drobne poprawki i wstawię zdjecia
Doceniem Twoja decyzję. Co w związku z tym planusjesz zrobić z Trasnscriptusami?BzZzYkU pisze: Brichardi że ten właśnie gatunek jest dla koneserów akwarystyki bo każdy osobnik jest inny więc chyba zrezygnuje i zostanę przy ich hodowli to naprawę przecudowna ryba jak dla mnie
bynio67 pisze:Co w związku z tym planusjesz zrobić z Trasnscriptusami?
Jakiego typu to eksperyment?BzZzYkU pisze:eksperyment