Jak już mówiłem przez telefon - aranżacja to kwestia gustu i nie podlega dyskusji choć każdy może swoje zdanie wypowiedzieć. Ja ostatnio jestem na etapie bardziej zielonych baniek i niekoniecznie ta w tej postaci jest w moim guście ale porozmawiamy jak zrealizujesz plan do końca.
Dodam jeszcze, że jak zakładałem tą bańkę:
http://afczwa.com/viewtopic.php?f=40&t=212" onclick="window.open(this.href);return false;
to przeplatały się uwagi różnego rodzaju ale było sporo słów krytyki (do tej pory są), jednak udało mi się ją doprowadzić do zamierzonego celu, z któego jestem do tej pory bardzo zadowolony mimo iż zbiornik już nie istniej i Tobie życzę tego samego.
Jedną rzecz, na którą pozwolę sobie zwrócić uwagę, to nie do końca precyzyjnie zrobione elementy dekoracji - widać wyraźnie zaprawę, ale tutaj akurat myślę, że z mszakami ode mnie będziesz miał spore pole do popisu by te kawałki zaprawy zamaskować i ostatecznie może to nawet wyglądać niczym opuszczone miasto w tropikalnej dżungli porośnięte roślinnością (popuściłem wodze fantazji