Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Nie mylisz się, ale zwróć uwagę żeAlex89 pisze:Tobie się nie znudzi takie no stop przemeblowanie ?? . I tak sobie myślę![]()
![]()
Czy twoim rybą to nie zaszkodzi że tak no stop prawie robisz przy tym baniaku ?? Stres itp ??
![]()
Wiesz może się mylę
.
Czyli są to zmiany na lepsze. Konfucjusz mówił że są „Trzy są sposoby zdobywania mądrości.(czytaj osiągania zadowolenia z akwarystycznego hobby) Pierwszy to refleksja — to najbardziej szlachetny, następnie naśladowanie —jest on najłatwiejszy, a trzeci to doświadczenie — najbardziej gorzki ze wszystkich".KODI pisze: dorastanie rybek ,wymogło na mnie zmianę koncepcji.
Ważne żeby się Tobie podobało. Poza tym, gdy czytam żeKODI pisze:Może teraz napiszę coś co nie spodoba się "tradycjonalistą" lub zwolennikom baniaków biotopowych![]()
Uważam że idziesz we właściwym kierunku.KODI pisze:Moją przebudowę ,wymusiła na mnie chęć obserwowania rybIm mniej dekoracji ,tym lepsze delektowanie się wybarwieniem i urodą podopiecznych.
To prawie tak samo jak w przypadku bezwarunkowej miłości psa do człowieka. Która nie gaśnie i trwa na dobre i na złe.KODI pisze:Po każdej przebudowie nadal przypływają do ręki ,która je karmi![]()
Mam nadzieję ,że na dobrebynio67 pisze:....Która nie gaśnie i trwa na dobre i na złe.
Gdybym ja miał taki pomysł na baniak z afrykańskimi pielęgnicami, to starałbym się pozbyć wszystkich samic. A w to miejsce dokupił cos interesującego. Zwłaszcza że masz sprawdzone dojście do unikatowych gatunków. Ale jeżeliKODI pisze:Mam względny spokój ,nawet czasami staje się nudno![]()
To może i lepiej żeKODI pisze:Wszystko pływa ,rośnie i nabiera kolorów![]()
KODI pisze:Na chwilę obecną nie pozbywam się żadnej rybci![]()
POZDRO
bynio67 pisze:KODI pisze:Mam względny spokój ,nawet czasami staje się nudno![]()