niedługo zdjecia

z tym pasjonatem, że większego nie ma wśród Nas troche przesadzasz i mnie zawstydziłeś

jeszcze dużo nauki przedemną, Tanganika mięsożerna jest dla mnie numerem 1

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Ja także staram się być ostrożny w tego prorokowaniach, ale intuicja mnie przeważnie nie zawodzi. Czy zdjęcia także będą robione przez utalentowaną pasjonatkę fotografowania?BzZzYkU pisze:nie wyciągami pochopnych wniosków bo za wcześnie, ale będzie dobrze na tyle znam swoją obsade że myśle że się dograją z nowymi mieszkańcami
niedługo zdjecia
Jeśli to te muszle które dostałeś wczoraj od Markosana to wniosek się nasuwa jeden: Caudopunctatusy nie próznują reagując błyskawicznie.BzZzYkU pisze:moi nowi lokatorzy znaleźli sobie dosłownie własny kąt którego pilnuja. Na dole w prawym dolnym rogu gdzie umieściłem kilka muszli
BzZzYkU pisze:znaleźli sobie dosłownie własny kąt którego pilnuja. Na dole w prawym dolnym rogu gdzie umieściłem kilka muszli
bynio67 pisze:Jeśli to te muszle które dostałeś wczoraj od Markosana...
Jaki masz w związku z tym plan? Czy np. rozważasz wyjęcie muszli, które być może spowoduje że wszystko wróci do stanu zanim tam włożyłem muszle?BzZzYkU pisze:niestety Caudopunctatusy przestały się interesować tym miejscem po włożeniu wczoraj muszli od Marka.
Jeśli będę potrafił, chętnie chciałbym Ci pomóc.BzZzYkU pisze:Natomiast teraz mam znacznie większy problem techniczny.
BzzZzYkU strata wielka, też się tego boję przy mojej córceBzZzYkU pisze:nie stety chyba mi nie pomożesz ale dziękuję za chęci . Muszę wymienić cały baniak prawdopodobnie, bo stuknął ktoś w domu w baniak przez przypadek i się odprysk zrobił ale nie odpadł i się nie przesunął, trzyma go silikon na kancie szyby przedniej po boku, wielkości paznokcia od kciuka nawet troszkę większy.