Hongi identycznie jak Acei. Tło jak najbardziej spoko.Darek48 pisze:A Hongi jak sie ma żywieniowo? Ps. Co myślicie o tym tle "pod wodą" ?

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Hongi identycznie jak Acei. Tło jak najbardziej spoko.Darek48 pisze:A Hongi jak sie ma żywieniowo? Ps. Co myślicie o tym tle "pod wodą" ?
Nie wiem jaki model ma Alkorta, ale mój 304 pracuje cichutko bez tuningu, więc nie miałem potrzeby zgłębiac wiedzę w tej kwestii.Darek48 pisze:Hongi jest piękny i mi pasuje bardzo. Tylko kolorystycznie niebieskawo żółty jak acei i soco też niebieski (tylko o to mi chodzi) Więc Hongi mógłby być
No ale saulosi będzisz miał zółte samice. Poza tym chcesz żeby saulosi stanowiły większość więc tym bardziej zrównoważą barwę.
Aha Bynio z tego co przypuszczam to słychać wirnik w filtrze. Powoli sie przyzwyczajam ale czy można go stuningować czy raczej nie?
Malawi jest bardzo czystym jeziorem. Więc uważam że tak własnie jest.Big daddy pisze:A moze poprostu potrzebne jest spełnienie obu warunków?
Potrafi być ale nie jest. Teoretycznie powinien być w hierarhi na równi z Socolofi. Jesli masz wątpliwości, spróbuję zaproponować coś w zamian?Darek48 pisze:Wyczytałem że hongi jest bardzo agresywnym szczupaczkiem...
A Labidochromis sp. mbamba nie jest ładny? Samice też trochę korzystniej sie prezentują niż hongi. No i jest spokojniejszy mimo iż także możesz przeczytać w internecie że łobuzowaty.Darek48 pisze:Yellow albo ?