Witam.
Chętnie zakupię większą ilość małego Heńka w rozsądnej cenie.
Ewentualne propozycje na PW lub tel 888-089-415.
MAŁY HENIEK
- xxxFRANEKxxx
- Użytkownik
- Big daddy
- Administrator
Re: MAŁY HENIEK
Uderz do usera Laboratorium 313, ma hodowle in vitro, braliśmy do forumowego i towar rewelacja porcję aż za duże, polecam.
Możliwe ze z tego baniaka również jest coś na zbyciu ale to MarSz się orientuje w temacie...
Możliwe ze z tego baniaka również jest coś na zbyciu ale to MarSz się orientuje w temacie...
- MarSz
- Użytkownik
Re: MAŁY HENIEK
Na razie się nie orientuję bo nie widziałem zbiornika od dwóch tygodni ale jak wrócę z wakacji to będę musiał zrobić wycinkę. Jak się tylko heniek nie zniszczyłto go przytnę ale będę potrzebował by go rozsadzić na cały zbiornik (mam zamiar wyrwać glośkę).
jednak również polecam laboratorium 313 - w tej cenie nie znajdziesz takiej ilości i jakości.
Nie wiem tylko czy loguje się u nas często więc jak zależy Ci na czasie to znajdź jego stronę (tam jest numer telefonu) albo w fotorelacji gdzieś chyba było zdjęcie wizytówki z tymi danymi.
Maly heniek od niego przyjął się bez problemu i rósł jak na drożdżach (czego się nie spodziewałem) więc chyba lepszego polecenia nie trzeba.
jednak również polecam laboratorium 313 - w tej cenie nie znajdziesz takiej ilości i jakości.
Nie wiem tylko czy loguje się u nas często więc jak zależy Ci na czasie to znajdź jego stronę (tam jest numer telefonu) albo w fotorelacji gdzieś chyba było zdjęcie wizytówki z tymi danymi.
Maly heniek od niego przyjął się bez problemu i rósł jak na drożdżach (czego się nie spodziewałem) więc chyba lepszego polecenia nie trzeba.