Piach kwarcowy
Piach kwarcowy
Witam
Jak ktoś ma na zbyciu to ja przyjmę piach kwarcowy.
Potrzebuję naprawdę małą ilość aby zrobić plażę w nano akwarium.
Jak ktoś ma na zbyciu to ja przyjmę piach kwarcowy.
Potrzebuję naprawdę małą ilość aby zrobić plażę w nano akwarium.
Re: Piach kwarcowy
Nie polecam. Możliwość zanieczyszczenia przez psyAkwamaniak.pl pisze:to zejdź do piaskownicy ...

"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
Żeby była jasność ,chodzi mi o biały piasek
A do piaskownicy to możesz sam się udać - z zabawkami
A do piaskownicy to możesz sam się udać - z zabawkami

Mam pół worka piachu z "MORENO" mógłbym się podzielić tyle, że w poniedziałek dopiero będę luźniejszy żeby się spotkać w mieście.
"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
Ja się nie obraziłem ,no co ty ,
po prostu chcę właśnie taki biały piaseczek.
Co do ilości ,to właśnie potrzebuję właśnie szklankę może dwie.
I dlatego napisałem przeca nie będę kupował całego wora.
Proszę o zamknięcie i usunięcie tematu.
po prostu chcę właśnie taki biały piaseczek.
Co do ilości ,to właśnie potrzebuję właśnie szklankę może dwie.
I dlatego napisałem przeca nie będę kupował całego wora.
Proszę o zamknięcie i usunięcie tematu.
- Kaeste
- Użytkownik
Tak durnej wypowiedzi wydawałoby się doświadczonego akwarysty nie słyszałem od dawien dawna. Po prostu żenada... ale czego się można spodziewać po Panu R.Akwamaniak.pl pisze:to zejdź do piaskownicy ...
Jeżeli chcesz piasku to dawaj do mnie ostało mi się prawie 25kg piasku z Moreno które mam w swoim akwa ile będziesz chciał to Ci dam. Tel. na PW.
No tylko pogratulować fachowego podejścia do klientów .
Przy takim tempie ,to kolego zrazisz do siebie forumowiczów do końca listopada.
Przy takim tempie ,to kolego zrazisz do siebie forumowiczów do końca listopada.
- MarSz
- Użytkownik
Jak rozumiem autor tematu doskonale zdaje sobie sprawę z tego ile potrzebuje i jak mała jest to ilość.
Myślę, że wyraźnie też napisał, że przyjmie a nie kupi licząc na życzliwość kogoś kto ma więcej i się chętnie podzieli (i jak widać po kilku przypadkach - nie przeliczył się).
Natomiast propozycją z piaskownica jest rzeczywiście trochę dziwna - albo raczej była dziwna dopóki można ją było interpretować jako żart (jednak poczucie humoru bardzo specyficzne).
Po ostatnim wpisie widzę jednak, że nie był to żart.
Podpieranie się doświadczeniem z wieloma klientami niestety w tym kontekście tylko pogarsza wizerunek sklepu bo można odnieść wrażenie, że każdy klient, który jest w podobnej sytuacji - czyli potrzebuje niewielką ilość, przez co nie pozostawi w sklepie sumki odpowiednio dużej by sklep zechciał się pofatygować i przedstawić rozsądną ofertę albo uświadomić klienta - jest traktowany wręcz przeciwnie czyli odsyłany do piaskownicy.
Pól biedy jeśli klient się nie zastosuje do "mądrej rady doświadczonego sprzedawcy i akwarysty" (no bo przecież w większości przypadków za takiego jest uważany sprzedawca).
Gorzej jeśli niedoświadczonych akwarystyka skorzysta z rady. No ale w razie czego lekarstwa na wszystkie następstwa tego czynu znajdzie w zaprzyjaźnionym sklepie, gdzie zawsze może liczyć na rzetelną poradę.
Wszyscy są więc zadowoleni
Myślę, że wyraźnie też napisał, że przyjmie a nie kupi licząc na życzliwość kogoś kto ma więcej i się chętnie podzieli (i jak widać po kilku przypadkach - nie przeliczył się).
Natomiast propozycją z piaskownica jest rzeczywiście trochę dziwna - albo raczej była dziwna dopóki można ją było interpretować jako żart (jednak poczucie humoru bardzo specyficzne).
Po ostatnim wpisie widzę jednak, że nie był to żart.
Podpieranie się doświadczeniem z wieloma klientami niestety w tym kontekście tylko pogarsza wizerunek sklepu bo można odnieść wrażenie, że każdy klient, który jest w podobnej sytuacji - czyli potrzebuje niewielką ilość, przez co nie pozostawi w sklepie sumki odpowiednio dużej by sklep zechciał się pofatygować i przedstawić rozsądną ofertę albo uświadomić klienta - jest traktowany wręcz przeciwnie czyli odsyłany do piaskownicy.
Pól biedy jeśli klient się nie zastosuje do "mądrej rady doświadczonego sprzedawcy i akwarysty" (no bo przecież w większości przypadków za takiego jest uważany sprzedawca).
Gorzej jeśli niedoświadczonych akwarystyka skorzysta z rady. No ale w razie czego lekarstwa na wszystkie następstwa tego czynu znajdzie w zaprzyjaźnionym sklepie, gdzie zawsze może liczyć na rzetelną poradę.
Wszyscy są więc zadowoleni

Panie moderatorze proszę usunąć temat gdyż uważam za zamknięty.