zamienie raczek marmurkowy na krewetki
zamienie raczek marmurkowy na krewetki
Witam
Oddam w dobre ręce raczka marmurkowego (Procambarus fallax forma virginalis ) ok.8cm . Skorupiak jest zdrowy i nie sprawia problemów . Co do krewetek interesują mnie najbardzie Red Cherry lub Caridina sp. "Tiger" oraz Caridina sp. "Cardinal" .
Oddam w dobre ręce raczka marmurkowego (Procambarus fallax forma virginalis ) ok.8cm . Skorupiak jest zdrowy i nie sprawia problemów . Co do krewetek interesują mnie najbardzie Red Cherry lub Caridina sp. "Tiger" oraz Caridina sp. "Cardinal" .
Obserwując macierzyńskie zachowanie się zwierząt, niejednokrotnie nie można oprzeć się wrażeniu, że jest ono znacznie mądrzejsze... niż ludzkie.
- LaSorciere
- Wolontariusz Aqua Jura
Re: zamienie raczek marmurkowy na krewetki
Kolego, Nikt się nie zamieni z Tobą na raczka- Kolega Paweł rozdaje je co jakiś czas za darmo. U nas raków marmurkowych jak psów. 

Ignorantka, Sarkastyczna, Zakochana w ironii i czarnym humorze
Ale może akurat ktoś się skusi na tego dużego 

"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
- LaSorciere
- Wolontariusz Aqua Jura
Robercie, wierz mi - duże to one się bardzo szybko robią. Wiem po sobie. Miałam je normalnie w akwarium, uruchomiłam osobne tylko dla raków bo to było dość niebezpieczne dla ryb i mam takie mutanty po 8-10 cm xD
Ale co prawda to prawda- w miękkiej wodzie cieszą oko niebieską barwą.
Ale co prawda to prawda- w miękkiej wodzie cieszą oko niebieską barwą.

- bynio67
- Założyciel
Nie pozbawiajmy kolegi nadziei
.

No i udało się raczek znalazł nowy dom. Pływa z pielęgnicami.
Obserwując macierzyńskie zachowanie się zwierząt, niejednokrotnie nie można oprzeć się wrażeniu, że jest ono znacznie mądrzejsze... niż ludzkie.
ktoś się jednak skusił
dlatego uważam,że warto zawsze pytać

"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
- bynio67
- Założyciel
Fajnie że "zwolniłeś" zbiornik. Teraz możesz się skupić i zbierać siły na krewetkowy startKosior pisze:No i udało się raczek znalazł nowy dom. Pływa z pielęgnicami.

Lada dzień będzie tam ładne stadkobynio67 pisze:Fajnie że "zwolniłeś" zbiornik. Teraz możesz się skupić i zbierać siły na krewetkowy startKosior pisze:No i udało się raczek znalazł nowy dom. Pływa z pielęgnicami.
- LaSorciere
- Wolontariusz Aqua Jura
No to pogratulować Koledze...