Przyjme, odkupie kamienie
Re: Przyjme, odkupie kamienie
Dzięki za foty. Faktycznie takie kamienie to koło mnie na polach też są, ale ja szukam troszeczkę innych
Nie wytłumaczę jakich dokładnie bo mi cieżko to wytlumaczyć ale jak kupie to pokaże ;-)

160 l (Pseudotropheus saulosi x16)
- adamon
- Użytkownik
- Kontakt:
zobacz jeszcze na tym nowym składzie koło Dylowa Rządowego, z tego co patrzyłem mają ładne Serpentynity 

- Markosan
- Użytkownik
Byłem ostatnio na kamieniołomie na Ul.Bugajskiej i widziałem duuuużo zacnych otoczaków koloru szmaragdowego . Na sucho nie wyglądają imponująco mają kolor szaro-zielony . Lecz w wodzie cudo , sam se je będę kupował . One leżą w koszu koło ich brązowej melaminy
.

Tyś widzioł kamieniołom?:)Markosan pisze:Byłem ostatnio na kamieniołomie na Ul.Bugajskiej
hehe
W okolicach ulicy złotej chyba kiedyś był;) Odemnie z okna to widać:P
Na bugajskiej to skład tylko;P
- Markosan
- Użytkownik
kradek pisze:Tyś widzioł kamieniołom?:)Markosan pisze:Byłem ostatnio na kamieniołomie na Ul.Bugajskiej
hehe
W okolicach ulicy złotej chyba kiedyś był;) Odemnie z okna to widać:P
Na bugajskiej to skład tylko;P
No widzioł widzioł mało tyn kamieniołom , przed II Wojną Światową należał do mojej rodzinki od strony taty . A komuchy przyszły i zwajhowały

Tak z innej beki znalazłem 2 otoczki z woodstocku w samochodzie jak chcesz

Dzięki za pomoc, przyjrzę im się dokładnie. Może fotek trochę zrobię - przyda się innym szperaczom 

- Big daddy
- Administrator
Fajnie by było porób foty i załóż temat napewno się przyda bo fajne kamory to częsty temat.
Kamole kupione, za 18 kg dałem 22 zł. Niestety zdjęcia robione na placu nie oddają do końca ich kolorów.
W ciągu tygodnia będę zmieniał aranż to wrzucę zdjęcia kamieni ale już w zbiorniku. Adam takich kamienie ani na polu ani w Szczytach nie znajdę ;-) Oni je importują z innych krajów ;-)
dodano 16 kwie 2013, 20:24 :

W ciągu tygodnia będę zmieniał aranż to wrzucę zdjęcia kamieni ale już w zbiorniku. Adam takich kamienie ani na polu ani w Szczytach nie znajdę ;-) Oni je importują z innych krajów ;-)
dodano 16 kwie 2013, 20:24 :
To otoczak verde alpi ?Markosan pisze:Byłem ostatnio na kamieniołomie na Ul.Bugajskiej i widziałem duuuużo zacnych otoczaków koloru szmaragdowego . Na sucho nie wyglądają imponująco mają kolor szaro-zielony . Lecz w wodzie cudo , sam se je będę kupował . One leżą w koszu koło ich brązowej melaminy.