Zamienie się mchami
Zamienie się mchami
Witam
chciałbym się wymienić christmass mossem ze inny mech
chciałbym się wymienić christmass mossem ze inny mech
Obserwując macierzyńskie zachowanie się zwierząt, niejednokrotnie nie można oprzeć się wrażeniu, że jest ono znacznie mądrzejsze... niż ludzkie.
Re: Zamienie się mchami
hmmm, ciężka sprawa bo ja bez samochodu, chyba że listami prześlemy sobie, jeśli coś to Flame by było pięknie ; )
Obserwując macierzyńskie zachowanie się zwierząt, niejednokrotnie nie można oprzeć się wrażeniu, że jest ono znacznie mądrzejsze... niż ludzkie.
- MarSz
- Użytkownik
Jak chcecie, to mogę pośredniczyć 
To znaczy - Kosior - dam Ci mojego flame'a jutro - trochę mi się uda zerwać.
A ty dasz mi christmasa dla Krzyśka - jesli potrzebuje.
Z tego co mi mówił, to prędzej czy później się u mnie pojawi, więc dam mu tego christmassa (ja go akurat nie mam ale nie potrzebuję więc muszę wziąć od Ciebie jeśli ma byćdla Krzyśka).

To znaczy - Kosior - dam Ci mojego flame'a jutro - trochę mi się uda zerwać.
A ty dasz mi christmasa dla Krzyśka - jesli potrzebuje.
Z tego co mi mówił, to prędzej czy później się u mnie pojawi, więc dam mu tego christmassa (ja go akurat nie mam ale nie potrzebuję więc muszę wziąć od Ciebie jeśli ma byćdla Krzyśka).
Jeśli Krzyśkowi pasuje taki układ to możemy się jutro wymienić, dla mnie było by bardzo wporządku. 

- krzysiekh
- Wolontariusz Aqua Jura
- Kontakt:
MarSz, ja to tak dopiero jak śniegi zejdą wybieram się do Ciebie
ale Kosior, nie ma sprawy, powiedz tylko ile chcesz tego mchu i czy nie boisz się zatoczków ;P

Pozdrawiam,
Krzysiek
Krzysiek

Ja daje mchu tak mniej wiecej że wystarczyło by Ci na 2 połówki kokosa, taka porządna garść, dużo nie potrzebuje chce usadzic sobie nie wielki korzeń Flame-m. Jeśli Marsz może pośredniczyć to ustal sobie co do ilości. Pozdrawiam
dodano 23 sty 2013, 15:35 :
jak się da to fajnie by było naj mniej a jeśli coś się trafi to może ktoś będzie chciał : )
dodano 23 sty 2013, 15:35 :
Co do zatoczków to pozbęde się intruzakrzysiekh pisze:MarSz, ja to tak dopiero jak śniegi zejdą wybieram się do Ciebieale Kosior, nie ma sprawy, powiedz tylko ile chcesz tego mchu i czy nie boisz się zatoczków ;P

- krzysiekh
- Wolontariusz Aqua Jura
- Kontakt:
Na flame trzeba nieco poczekać, bo w tej chwili jest tego troszkę tylko (tak na hmmm, rzadko obsadzoną połówkę kokosa). Ale już rośnie kolejna porcja.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Krzysiek

To nie zrobimy jak zaproponował Marsz ? : )