Gdzie w Częstochowie kupie samice bojownika?
Moderator: Opiekun_Forum
Gdzie w Częstochowie kupie samice bojownika?
Mam akwarium 80l
Re: Gdzie w Częstochowie kupie samice bojownika?
Pisałem ci już gdzie kupisz samicę bojownika .
Wolności
"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
Red na ul: Wolności mało razy tam mają bojowniki a szczególnie samiczki
wiem bo tak często chodzę a jak przywiozą to mnie dziwi że niby od razu sprzedają je .
Pisałem już autorowi tematu na innym forum że często mają samiczki w Simple na ul: Focha .

Pisałem już autorowi tematu na innym forum że często mają samiczki w Simple na ul: Focha .

wystarczy zapytac, kiedy będą? Koniec języka... 

"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
Niby tak ale kiedyś chciałem kupić tak bojownika samca i powiedzieli mi że będzie w poniedziałek tak o 12:00 podjechałem tam o godzinie 14:00 i powiedziano mi że jeszcze bojowniki nie dotarły 

Alex69 czyli po jednym epizodzie zakładasz, że to norma? Potwierdziłeś jednak,że można tam kupić a takie padło pytanie. Gwoli ścisłości Simply zaopatruje się w czwartki, na giełdzie czyli jak się wyprzedają np. w sobotę to ... ?
Red napisałem autorowi że może kupić w simple nie napisałem że simple zaopatruje się w ryby w czwartki
. Co do Wolności to miałem takie 2 sytuacje że kazali przyjechać danego dnia i przyjechałem i mówiono mi że jeszcze nie dotarły a jak przyjechałem na drugi dzień to powiedziano mi że już wszystkie wyprzedanie
.

- Pinxit
- Użytkownik
A więc tak, wczoraj widziałem kilka samiczek bojownika w sklepie zoologicznym w Auchanie i z tego co pamiętam były po 8zł
- BzZzYkU
- Wolontariusz Aqua Jura
Aa czy po prostu jak ktoś mieszka w częstochowie to nie można sie przejsc po sklepach i popytac ajakos sklepy nie sa w duzych odleglosciach w centrum sa chyba 4 wolnosci simply galeria salamandra
dodano 15 lip 2013, 17:41 :
Dalej auchan, tesco ,promenada, pod sezamem kolo jagielonczykow później obok w wieżowcu później na rocha
dodano 15 lip 2013, 17:43 :
O jeszcze na piłsudskiego
dodano 15 lip 2013, 17:41 :
Dalej auchan, tesco ,promenada, pod sezamem kolo jagielonczykow później obok w wieżowcu później na rocha
dodano 15 lip 2013, 17:43 :
O jeszcze na piłsudskiego
Tanganika 160l:
-N.Brichardi
-J. Transcriptus
-exL. Multifasciatus
-exL. Ocellatus blue
Kamil-605269402
GG-12023545
-N.Brichardi
-J. Transcriptus
-exL. Multifasciatus
-exL. Ocellatus blue
Kamil-605269402
GG-12023545
pytanie jeszcze ile i kto czasu ma? Wiadomo, że młodzieży w wakacje łatwiej ale ja np. nie mam czasu na kursowanie. Padło konkretne pytanie a nie prośba o podanie listy wszystkich sklepów 

BzZzYkU zoologicznych trochę jest ale tak jak napisał Red tutaj było napisane gdzie można kupić
i tak jak Red napisał nie każdy ma czas żeby po każdym zoologicznym jeździć i patrzeć jakie są ryby tutaj i tutaj i tutaj a potem pojechać w to miejsce gdzie się dana ryba podoba
Tak jak autorowi napisaliśmy jeśli ma czas to niech pojeździ po zoologicznych i zobaczy gdzie co i jak .

Tak jak autorowi napisaliśmy jeśli ma czas to niech pojeździ po zoologicznych i zobaczy gdzie co i jak .
Dzięki za odp. juz kupiłam 2 samice bojownika w auchanie
- KODI
- Założyciel
- Kontakt:
Tylko czy aby na pewno to samice
Mnie kiedyś sprzedali samca jako samicę
A ,że była to inna odmiana to się nie pokapował 

Mnie kiedyś sprzedali samca jako samicę

KODI aquajura.pl
507L + 200L - Aqua Salsus II
20L- KODI-zumi
507L + 200L - Aqua Salsus II
20L- KODI-zumi