Pytanko

Futrzak

Pytanko

Post autor: Futrzak »

Może ktoś z kolorowych napisać mi na maila jeszcze raz za co dostałem ostrzeżenie?

Letko bez sensu jest mi wysyłać opis ostrzeżenia na pw, a potem zablokować mi wejście do pw :D

Po za tym, macie prawo zablokować mi pisania pw, ale nie macie prawa zablokować mi czytania pw do mnie...to tak na przyszłość...ja tam o to dymów nie będę robił...ale ktoś was może prawnie postraszyć...

i ciekawy jestem czy chodzi o wymianę pw z Oskarem...który sam przyznał, że widocznie źle mnie zrozumiał...no ciekawe...

załatwiłbym to przez pw...ale go nie mam, dlatego piszę tutaj...

więc proszę o wytłumaczenie na mejla, i natychmiastowe odblokowanie mojej skrzynki otrzymanych wiadomości...bo mam tam kilka telefonów i adresów które są mi potrzebne.

i mógłbym może doznać jakiś szkód materialnych w związku z ich brakiem? no może bym mógł...

dodano 05 mar 2013, 22:26 :

No i byli panowie bordo, byli też czerwoni...dwadzieścia kilka osób przeczytało mój post...i zero odzewu...

No nic...czekam do jutra...

dodano 06 mar 2013, 8:31 :

No i jest "jutro", a ja dalej nic nie wiem...ponawiam pytanie, po co wysyłacie mejla z powiadomieniem mnie o ostrzeżeniu z linkiem do przyczyn...jeżeli nie mam uprawnień żeby go otworzyć?

nadal czekam na wyjaśnienia...i na pw do mnie...

dodano 06 mar 2013, 13:55 :

ok...to teraz proszę o wyjaśnienie na pw konkretnie o co chodzi... no bo chyba mija się z celem że w związku ze zgłoszeniem pw przez kogoś...to ja zgłaszam...no od kogo mam pw...ooo zgłaszam Dara że złamał punkt 6 regulaminu...i napisał mi, coś niestosownego...chyba widzicie bezsens...czekam na konkrety...
Awatar użytkownika
Administracja
Administrator
Kontakt:

Re: Pytanko

Post autor: Administracja »

Widocznie "kolorowi" mają ciekawsze zajęcia niż ciągłe czytanie Twojego trolowania.
Pierwszego warna dostałeś za złamanie 6 pkt regul. - niesmaczny post który zglosiło nam kilka osób
Pw zostało zablokowane po zgłoszeniu przez użytkownika Twojej wiadomości.
Drugiego i ostatniego warna dostałeś również za złamanie 6pkt regul.
Reasumując 2 ostrzeżenia za ten sam punkt są równe wykluczeniem z forum.
Do godz 24:00 masz odblokowaną skrzynkę PW na skopiowanie swoich adresów itp.
Pozdrawiamy, zespół administracji AFCZWA.
Wszystkim dogodzić się nie da, ale wszystkich wkurzyć to już żaden problem....
Forum tworzą ludzie ,spróbujmy ich nie zawieść...
Administracja Aqua Jura
Zablokowany

Wróć do „Hyde Park”