Pro-soil oraz roślinki
Pro-soil oraz roślinki
Witam.
Poszukuję około 4l podłoża pro-soil. Kupię bądź przyjmę także roślinki w odcieniach koloru czerwonego oraz (już bez znaczenie kolor) mało wymagające roślinki na start.
Pozdrawiam.
Poszukuję około 4l podłoża pro-soil. Kupię bądź przyjmę także roślinki w odcieniach koloru czerwonego oraz (już bez znaczenie kolor) mało wymagające roślinki na start.
Pozdrawiam.
- Daro
- Użytkownik
Re: Pro-soil oraz roślinki
Mam napoczęty worek z Pro Soilem , nie wiem ile jest tam go dokładnie ale jest na zbyciu...
Pozdrawiam
Darek.
Darek.
Może być mniej, braki uzupełnię najwyżej ziemią ogrodową:)
- Daro
- Użytkownik
Ok , to w takim razie możemy sie umówić na spotkanie ... ale to już może na pw , aby nie lać wody na forum
...

Pozdrawiam
Darek.
Darek.
- MarSz
- Użytkownik
Hej - jak chcesz mało wymagające roślinki na start, to mogę Cie poratować kilkoma pędami moczarki (egeria densa) ale taka całkiem ładna odmiana - dosyć mocno się płoży przy dnie, limnobium rozłogowe (na początek dobry pochłaniacz azotu) i dużego heńka. Może jakaś szczepka microsorum się znajdzie jak jesteś zainteresowany.
To wszystko mogę Ci dać przy okazji jak będziesz ode mnie odbierał krewetki i ślimaczki.
To wszystko mogę Ci dać przy okazji jak będziesz ode mnie odbierał krewetki i ślimaczki.
Byłbym wielce zobowiązany. Potrzebował bym jeszcze tylko jakiejś roślinki na trawnik jeżeli ktoś posiada tak żeby przy 0,4W/l sobie poradziła.
marsilea może dać radę
"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
- MarSz
- Użytkownik
Marsilea sobie poradzi bez problemu.
Gdyby ktoś mógł nią poratować albo odsprzedać byłbym wdzięczny:)