PS Okablowanie jak się uprzeć to możesz puścić tymi aluminowymi rurami by zupełnie estetycznie to wykonać.
Moderator: Opiekun_Forum
Także używałem, przez jakiś czas jak ją przecierałem było w miare, ale coraz gorzej aż w końcu ta pierwsza warstwa zrobiła się zupełnie mleczna:s Oderwanie tego dziadostwa to nie lada wyzwaniebodzio pisze:Ja miałem taśmę odblaskową przyklejoną na całej obudowie , na początku super ale po pewnym czasie traci właściwości a nawet staje się przezroczysta , tak na tymczasowo to się nadaje, ale nic poza tym , a później jeszcze problem z odklejeniem tego skrobanie szorowanie , wymieniłem teraz na lustra ciekawe jak długo się uchowają , ale efekt świetny
Walczyłem z tym trzy godziny i jeszcze żona mi pomagała , usuniecie taśmy to połowa sukcesu ale najgorszy klej po niej , ja mam od spodu obudowy blachę aluminiową powlekaną , całą porysowałem (na szczęście nie widać bo w środku ) chciałem użyć zmywacza acetonowego niestety usuwał również powłokę , po prostu całość to porażka nigdy więcejkradek pisze:Oderwanie tego dziadostwa to nie lada wyzwanie
U mnie podziałało opalarka + łopatka do tluszczu... Jednak trudne zakamarki ręcznie + pasta polerska;)bodzio pisze:Walczyłem z tym trzy godziny i jeszcze żona mi pomagała , usuniecie taśmy to połowa sukcesu ale najgorszy klej po niej , ja mam od spodu obudowy blachę aluminiową powlekaną , całą porysowałem (na szczęście nie widać bo w środku ) chciałem użyć zmywacza acetonowego niestety usuwał również powłokę , po prostu całość to porażka nigdy więcejkradek pisze:Oderwanie tego dziadostwa to nie lada wyzwanie