Odległośc od lustra wody
Moderator: Opiekun_Forum
- Big daddy
- Administrator
Re: Odległośc od lustra wody
To taka jak na aĺedrogo sprzedaja, ta moja w nazwie maiala folia aluminiowa, nie odblaskowa jej zastosowanie ty chyba w oklejaniu izolacji w kominkach i elementow klimatyzacji. Juz jak oklejalem to czulem ze to poprostu cienka blaszka, tak jak kiedys kapsle od butelek na mleko.
Ty mówisz jeszcze o innej
Ta jest sprzedawana jako taśma aluminiowa i jako odbłyśnik ale jest to taśma do folii i innych rzeczy używanych w budownictwie
dodano 31 mar 2013, 20:55 :
No to jeszcze coś w temacie wątku
Rysunki przedstawiają jaka jest różnica załamania światła zależna od wysokości neonówki nad lustrem wody
dodano 31 mar 2013, 20:56 :
Ta jest sprzedawana jako taśma aluminiowa i jako odbłyśnik ale jest to taśma do folii i innych rzeczy używanych w budownictwie
dodano 31 mar 2013, 20:55 :
No to jeszcze coś w temacie wątku
Rysunki przedstawiają jaka jest różnica załamania światła zależna od wysokości neonówki nad lustrem wody
dodano 31 mar 2013, 20:56 :
- Załączniki
-
- neonówka na wysokości 15cm..jpg (82.76 KiB) Przejrzano 3741 razy
-
- światło neonówka na wysokości 5cm..jpg (71.63 KiB) Przejrzano 3741 razy
No to teraz wszystko inaczej wygląda, dzięki Bodzio. Jak tam lustra, woda bardziej osiada na nich?
Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
Ze cztery godziny to rysowałem żeby w miarę dokładnie odzwierciedlić kąty załamaniaalkorta pisze:No to teraz wszystko inaczej wygląda, dzięki Bodzio. Jak tam lustra, woda bardziej osiada na nich?
A lustra jak to pod pokrywą jak świeci światło to sucho a po nocy mokre , nie wiem jak pod spodem bo je przykleiłem , ale to czas pokaże
Ale wyszło super, mam tylko nadzieję że klej dobrze trzyma te lustra:)
Jak tam skalarki składają ikrę dalej?
Jak tam skalarki składają ikrę dalej?
Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
No na razie trzyma , bardziej mnie martwi że sreberko się zniszczy
A skalarki druga para chyba przed wczoraj się bawiła , ale oczywiście po nocy znikło , a z tydzień temu kirysy siały po całym akwa
A skalarki druga para chyba przed wczoraj się bawiła , ale oczywiście po nocy znikło , a z tydzień temu kirysy siały po całym akwa
Kurcze u mnie kirysy nie chcą siać, kiedyś siały, a teraz nic.
Sreberko się nie zniszczy, przecież dałeś silikon neutralny, więc będzie dobrze. Sreberko niszczy się tylko w przypadku użycia kleju, którego skład chemiczny lub jeden ze składników jego składu będzie destrukcyjnie oddziaływał na sreberko. Przy neutralnych silikonach nie ma tej obawy.
Sreberko się nie zniszczy, przecież dałeś silikon neutralny, więc będzie dobrze. Sreberko niszczy się tylko w przypadku użycia kleju, którego skład chemiczny lub jeden ze składników jego składu będzie destrukcyjnie oddziaływał na sreberko. Przy neutralnych silikonach nie ma tej obawy.

300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
Tak o kleju poczytałem , tego się nie obawiam , tylko wilgoci
Te kiryski co w 700setce pływają to są mojego chowu mają jakieś trzy lata , zebrałem ikrę z ogólnego i się po kluły i tera pływają a reszta poszła w świat
Te kiryski co w 700setce pływają to są mojego chowu mają jakieś trzy lata , zebrałem ikrę z ogólnego i się po kluły i tera pływają a reszta poszła w świat