krewetki
-
- Użytkownik
krewetki
witam mam pytanko czy ma ktoś do sprzedania krewetki różne gatunki
- MarSz
- Użytkownik
Re: krewetki
Napisz jakie gatunki Cię interesują.
W niektórych kwestiach może mógłbym pomóc.
W niektórych kwestiach może mógłbym pomóc.
- Daro
- Użytkownik
U mnie znalazły by się amanki , filtrujące i redki dobrej krwi , bo moje "importy" właśnie dały już pierwsze młode
...

Pozdrawiam
Darek.
Darek.
-
- Użytkownik
witam mnie interesują krewetki różnego gatunku
- MarSz
- Użytkownik
No to napisz jakie konkretnie.
Patryk to mój znajomy prosze o wyrozumiałość panowie
Co do krewetek to rozmawiałem na temat mojej byłej hodowli , więc pewnie jest zainteresowany redami , oraz amano no ale nie razem
Jak na pierwszy raz tak jak ja polecam Red Cherry . Pozdrawiam
ps. Czekam na jakieś propozycje lub komentarze apropo mojego nowego zbiornika ; )

ps. Czekam na jakieś propozycje lub komentarze apropo mojego nowego zbiornika ; )
Obserwując macierzyńskie zachowanie się zwierząt, niejednokrotnie nie można oprzeć się wrażeniu, że jest ono znacznie mądrzejsze... niż ludzkie.
- Big daddy
- Administrator
Re: Odp: krewetki
Ja polecam natomiast yellowy, trochę więcej trzeba zainwestować ale myślę ze warto,odpuscilbym babaulti bo ciężko kupić te "prawdziwe" większość to tzw rainbow które będą się krzyżować z neocardinami.
KOSIOR widziałem ze szukasz zbiornika, na tablicy widziałem ze gość ma 50 tki po dwie dychy, kilkanaście szt.
Wysłane z tapofonu za pomocą tapatalk 2
KOSIOR widziałem ze szukasz zbiornika, na tablicy widziałem ze gość ma 50 tki po dwie dychy, kilkanaście szt.
Wysłane z tapofonu za pomocą tapatalk 2
- MarSz
- Użytkownik
No i wszystko jasne.
Pytałem bo "różne" gatunki potrafią być bardzo różne i niektóre trudne w hodowli.
Ja jednak neocaridin już nie mam. Ostatnie redki po sakurach poszły wczorajdo Sibeliusa a sakury Orange są sterowane Dla graffa (tylko ciągle nie mam kiedy mi ich dać).
Polecam więc Daro - pisze ze ma redki.
Pytałem bo "różne" gatunki potrafią być bardzo różne i niektóre trudne w hodowli.
Ja jednak neocaridin już nie mam. Ostatnie redki po sakurach poszły wczorajdo Sibeliusa a sakury Orange są sterowane Dla graffa (tylko ciągle nie mam kiedy mi ich dać).
Polecam więc Daro - pisze ze ma redki.
- Daro
- Użytkownik
Kilka młodych redek jeszcze zostało , nie było mnie "krótką" chwilę na forum i w tym czasie rozeszło się dobre ponad 20 szt młodych . Widzę że jest trochę osób uważnie czytających forum , bo po moim poście szybko były telefony
... Z góry mówię że dorosłych nie pozbywam się ( bo już kilka osób mnie "molestowało"
) , no chyba że przyjdzie czas odświeżania genów... Może nawet w przyszłym tygodniu jak będę na hurcie to będę szukał kolejnych ładnych sztuk redek do swojej zagrody...

Pozdrawiam
Darek.
Darek.