Moderatorzy: leju, Opiekun_Forum
Domyślałem się że miałeś na myśli szczelinowce jako gatunek w skały.bartosz29 pisze:Bardzo sluszna uwaga dorze ze jestes czujnyzle sformulowalem zdanie wybaczcie
Zbyszku na tę chwilę pływają : parka Lamprologus ocellatus "Gold" oraz Julidochromis transcriptus 1+3 maluchy.bynio67 pisze:A przy okazji wrócę jeszcze do pytania Carewa. Jaką decyzję podjąłeś?
Carew pisze:Przeglądając to co jest zaproponowane zdecydowanie najbardziej podoba mi się :
Altolamprologus Compressiceps Shell
Czy coś do nich mógłbym dorzucić ?
Zbiornik to :
50x32x35 - 56 l
KODI pisze:Sugeruję parkę naskalników wężogłowych
bynio67 pisze: Jaką decyzję podjąłeś?
Wiem już że jesteś w posiadaniu tego gatunku który był najmilej widziany czyli Altolamprologus Compressiceps Shell. Jak zostały przyjęte przez ocellatusy, oraz wężogłowe?Carew pisze:na tę chwilę pływają : parka Lamprologus ocellatus "Gold" oraz Julidochromis transcriptus 1+3 maluchy.
Zastanawiam się jednak na zmianą Julidochromis transcriptus na Lamprologus caudopunctatus.
Zbyszku,bynio67 pisze:Miło mi gdy czytam dobre wiadomości. Poza tym mamy żywy przykład na propozyję ewentualnej obsady baniaka do około 80l. A jaki jest powód że zrezygnowałeś z naskalników?