Idealnie się wpasowały czasowo, także prezent się udałbynio67 pisze:Xeny na Święta sprawiły Ci miły prezent.I tylko od Ciebie zależy w jaki sposób go wykorzystasz. Gdyby ten urodzaj zdarzył się u mnie, hodował bym maluchy z rodzicami tyle aby nacieszyć oko. A gdybym się już nasycił, sprzedał rodzicówi i być może kilka maluchów także(to zależało by od tego ile ich będzie). Następnie zakupił księżniczki, i hodował razem z resztę xen. Natomiast całkowicie pozbył się ich gdy jak to napisałeś"podrosną i zaczną sobie na wzajem przeszkadzać".
Ps. Nie chcę zapeszyć, ale miałem przeczucie że Xeny będą miału u Ciebie zwieńczone sukcesem tarło. To że u poprzedniego właściciela się nie powiodło, nie znaczy że w Twoim akwarium będzie podobnie. No chyba że wcześniej też pływały same? Ale jeżeli tak było, to tym bardziej masz powody do satysfakcji.

Jako, że dzisiaj nie jestem zaangażowany w pomoce świąteczne, mój wolny czas rzecz jasna spędzam przy zbiornikach. W jednym jak i w drugim jest co obserwować, ponieważ zaszły zmiany

Udało mi się wychwycić kilka ciekawych momentów. Przesyłam krótki filmik oraz kilka zdjęć

http://youtu.be/Zsb7XB0FTPQ" onclick="window.open(this.href);return false;