Oczywiście głęboko w to wierzę zatem proponuję filtr jednak zostawić a nie sprzedawaćandrety pisze:W dziale sprzedam wystawiłem filtr.Jak będzie ktoś zainteresowany to zapraszam.
Ale ja tu jeszcze wrócę

Zapewne przyda się szybciej niż Myślisz.
Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Oczywiście głęboko w to wierzę zatem proponuję filtr jednak zostawić a nie sprzedawaćandrety pisze:W dziale sprzedam wystawiłem filtr.Jak będzie ktoś zainteresowany to zapraszam.
Ale ja tu jeszcze wrócę
Czuje jakąś aluzję.Mały uderzył szklanym kubkiem w szybę.A na nowy baniak mnie nie stać teraz.Nie tylko filtr idzie na sprzedaż, butla Co2 również.Red pisze:Oczywiście głęboko w to wierzę zatem proponuję filtr jednak zostawić a nie sprzedawaćandrety pisze:W dziale sprzedam wystawiłem filtr.Jak będzie ktoś zainteresowany to zapraszam.
Ale ja tu jeszcze wrócę
Zapewne przyda się szybciej niż Myślisz.
Dzięki, powiedziałem że jeszcze wrócę, ale nie wiem kiedy.Szkło niby nie drogie ale dojdą koszty podłogi, sam utrzymuje rodzinę i dom a nie jestem na stołku prezesaRed pisze:Aluzja. Ależ oczywiście, bo akwarystyka to nałóg, którego się nie rzuca. Zwłaszcza z Twoim potencjałem![]()
Samo szkło nie powinno być aż tak dużym wydatkiem, chociaż przy remoncie to każdy grosz się liczy.
Dzięki, małemu nic się nie stało, kupa paniki i płaczu i pól nocy nie przespane, he he ja od wczoraj nie spieMarSz pisze:Szkoda akwarium i zawieszonego na jakiś czas hobby.
Współczuję.
ale najważniejsze, że synkowi (jak mniemam) nic się nie stało - mogło się to źle skończyć.
Więc w tym kontekście -faktycznie - wszystkie inne sprawy (jak i akwarium) schodzą na drugi plan.
Nie licząc nerwów to wszyscy calisibelius pisze:Współczuję.
Rodzina zdrowa, a z ryb udało się coś uratować?