Kupię grzałkę

Awatar użytkownika
LaSorciere
Wolontariusz Aqua Jura

Kupię grzałkę

Post autor: LaSorciere »

Kupię grzałkę z termostatem.Używaną lub nie,w rozsądnej cenie.
do akwa 45l.
Ignorantka, Sarkastyczna, Zakochana w ironii i czarnym humorze
Awatar użytkownika
officer
Użytkownik
Kontakt:

Re: Kupię grzałkę

Post autor: officer »

Kup sobie grzałkę firmy skalar z zewnętrznym regulatorem a wygląda ona tak :
Obrazek
Awatar użytkownika
LaSorciere
Wolontariusz Aqua Jura

Post autor: LaSorciere »

a jakąż to cenę posiada ten sprzęt?:)
Ignorantka, Sarkastyczna, Zakochana w ironii i czarnym humorze
Awatar użytkownika
officer
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: officer »

około 45-50 zł wszyscy sobie chwalą ,sam miałem kupić ale nie chcę sprzętu w akwa i jest grzałka zewnętrzna Troszkę cytatów :Grzałki cechują się bardzo wysoką jakością wykonania i są wodoszczelne (całkowicie zatapialne). ``Wykonane są z bardzo wysokiej jakości szkła produkcji niemieckiej, dzięki czemu od ponad 30 lat (!!!) nie zdarzyło się, aby grzałka pękła podczas pracy.

Są to chyba jedyne na rynku grzałki, które mają regulację zakresu temperatury aż do 35 st. C. przy dokładności regulacji 0,1 st. C.Grzałki wypełniane są piaskiem kwarcowym, dzięki czemu akumulują ciepło czyli bardzo długo po odłączeniu od sieci utrzymują temperaturę (oszczędzają dzięki temu energię).Grzałka o mocy 100W ma długość 22cm i średnicę 1,8 cm więc jest idealna do ukrycia.Termostat elektroniczny.
Nie jest to więc regulator oparty na bimetalu, stosowany w większości regulowanych grzałek i wypalający się po 2-3 latach.
Regulacja odbywa się pokrętłem umieszczony we wtyczce zasilania (jest ona wielkości wtyczki ładowarki telefonów komórkowych). Dzięki temu ustawiając żądaną temperaturę nie musimy dostawać się do akwarium (przy grzałkach z bimetalem musimy).``Przy zakupie podajesz jaką chcesz mieć moc grzałki,u Ciebie w zuuupełnośći wystarczy 50W i to z zapasem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kupię”