Hello krile , baniaczek ma potencjał Jednak na razie mam wrażenie buszu ,trochę za dużo tego wszystkiego
Trochę bym ujął roślinek aby była większa przejrzystość , na fotce baniak wygląda na mniejszy
P.S.
Walczę w tym dziale o to by były zdjęcia a nie linki do nich na różnych szemranych hostingach
Dla tego pozwoliłem sobie zmienić Ci post i tak drugi link się już nie otwierał
POZDRO
KODI aquajura.pl 507L + 200L - Aqua Salsus II 20L- KODI-zumi
Sam preferuje chaos w roślinach bez planowej aranżacji bo ja tak mam, że nawet jak coś zaplanuję to rośliny i tak robią swoje
"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
Tak jak ktoś wyżej napisał - jakoś te fotki nie oddają wielkości zbiornika. Akwarium sympatyczne, zielono i przyjemnie - jakiś ciekawy korzeń by był fajnym dodatkiem
18l - Silent Hill (26 listopad 2011) 20l - barman, rak marmurkowy (3 listopad 2012)-(27 kwiecień 2014) 56l - Soft Asylum (24 wrzesień 2013)-(8 grudzień 2015) 52l - At The Crossroads (17 listopad 2016)
Sorki za zdjęcie, ale jest z telefonu.
Zdjęcia były wstawione dwa na szybko
i tak jak napisał KODI jeden link już nie działa.
Następnym razem postaram się poprawić.