Najmniejsze odmiany Microsorum
-
- Użytkownik
Najmniejsze odmiany Microsorum
Kupię najmniejsze z odmian Microsorum (short narrow leaf, pteropus small leaf). Jeżeli ktoś ma nadmiar i chce sprzedać to proszę o informację.
- MasterBlaster
- Użytkownik
Re: Najmniejsze odmiany Microsorum
Witam,
czy udało ci się zdobyć te rośliny? pytam, bo również szukam najmniejszych odmian
czy udało ci się zdobyć te rośliny? pytam, bo również szukam najmniejszych odmian
- MasterBlaster
- Użytkownik
krzysiekh pisze:Napiszcie do MarSza
niestety nie mogę pisać prywatnych wiadomości, pewnie jestem jeszcze zbyt krótko na forum
- MarSz
- Użytkownik
Musicie napisać kilka postów poza giełdą i hyde parkiem. Natomiast jeśli o mnie chodzi to nie musicie pisać.
Mam różne odmiany w tym te miniaturowe ale w moim regale, który cho prawda u mnie jeszcze stoi ale już jest zarezerwowany dla nowego właściciela więc nie wypada mi nic z niego sprzedawać.
Oczywiście mam też kopie tych gatunków w moich dwóch ostatnich akwariach poza regałem ale nie jest ich teraz za dużo i większość chce przeznaczyć do mojego vivarium.
Dopiero jak vivarium powstanie to te akwaria będę likwidował i wtedy dopiero będzie na sprzedaż to co zostanie.
Mam różne odmiany w tym te miniaturowe ale w moim regale, który cho prawda u mnie jeszcze stoi ale już jest zarezerwowany dla nowego właściciela więc nie wypada mi nic z niego sprzedawać.
Oczywiście mam też kopie tych gatunków w moich dwóch ostatnich akwariach poza regałem ale nie jest ich teraz za dużo i większość chce przeznaczyć do mojego vivarium.
Dopiero jak vivarium powstanie to te akwaria będę likwidował i wtedy dopiero będzie na sprzedaż to co zostanie.