BzZzYkU pisze:jeśli zatoczki to bardzo szybciutko Ci sie rozplenią i będziesz miał inwazje pózniej i możesz sobie niedać rady z nimi a ampularie to owszem spoko;)
Tak właśnie myslałem , ale ampulari na taką " kosteczke " to 3-4 osobniki .
dodano 10 sty 2013, 22:32 :
To znowu ja , 2 nowe roślinki w mojej kosteczce lecz spotkała mnie dziś nieco dziwna a za razem śmieszna sytuacja , a więc umówiłem sie z szanownym Big Daddym po odbiór roślinek , spotkaliśmy się pod Komendą Miejską przed godziną 22 . Dostałem swoją roślinke i po krótkiej rozmowie poszedłem w strone komendy na przystanek , z mojej strony wyglądało to zupełnie normalnie ale dla pewnej osoby raczej nie . Doszedłem na przystanek , sprawdziłem o której będzie moj powrotny autobus . Zniecierpliwiony i ciekawski Maciej chciał zobaczyć jak wyglądają roślinki , oglądałem je z zachwyceniem były zapakowane w samarkę nagle nie wiadomo skąd podszedł do mnie jakis gość papatrzył na mnie i spytał co tam trzymam , odpowiedziałem że roślinke i popatrzyłem w inną strone , on odparł na to że chce zobaczyc dałem mu ją papatrzył powąchał i oddał mi ją spowrotem i bez słowa poszedł z ciekawosci spojrzałem w którą strone idzie , okazało sie że na komendę , chyba byłem niewłaściwie oskarżony .
dodano 18 sty 2013, 19:51 :
No i wkońcu mogę sie pochwalić , co prawda w akwa jest tylko glonek , 2 helmety i gupik którego przypadkowo dostałem od Reda z rośliną, ale krewecie będą na dniach . Wrzucam foty , co teraz o tym myślicie ?
dodano 18 sty 2013, 19:52 :
dodano 18 sty 2013, 19:52 :
troche nie uczesałem gałęzatek , sorki : )