Dzięki Zbyszek opinia mocno przesadzona..., co do grilla to pamiętaj że jesteśmy umówieni domówimy tylko pozostałych gości i czekamy na pogodę!
Red oczekuję zdjęć działającego zestawu! jak i aktualizacji galerii

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Planowanie obsady, to jedno z moich ulubionych części stawiania Malawii...Zrobie to lepiej niż dla siebieRed pisze:chwila wahania później (w międzyczasie) nad biotopem i obsadą.
Ale tutaj jak znam życie to Bynio mnie poprowadzi za rączkę
Chętnie pomogę. Obojętnie czy na PW, czy na forum. Moim zdaniem na forum lepiej. Poza tym w czym innym mógłbym pomóc? W innych stylach akwarystyki się prawie nie wypowiadam. Mbuna kręci mnie już ponad 22lata. A że jest to najprostrza gałąź akwarystyki, na pewno z niej nie spadniesz. Pytaj ile chcesz. Nawet nie zastanawiaj się czy wypadaRed pisze:zadać parę pytań na forum,żeby jednego Bynia nie obciążać za bardzo.
Zbuszek takie słowa w Twoich ustach? Mam nadzieję że zamysł był nieco przewrotny?A że jest to najprostrza gałąź akwarystyki.....
Tanganiki się dopiero uczę. Więc chętnie słucham co ktoś ma do powiedzenia. I nie ma co taić, ta gałąź jest większa, dłuższa i bardziej zawiła(wystarczy spojrzeć na mapębynio67 pisze:A że jest to najprostrza gałąź akwarystyki, na pewno z niej nie spadniesz.Big daddy pisze: Zbuszek takie słowa w Twoich ustach? Mam nadzieję że zamysł był nieco przewrotny?