Kupię Filtr zewnętrzny
Kupię Filtr zewnętrzny
Cześć kupię uzywany filtr zewnętrzny do baniaka 150l
Jeśli ktoś ma na sprzedasz proszę pisać na pw lub tutaj ..
Jeśli ktoś ma na sprzedasz proszę pisać na pw lub tutaj ..
- Daro
- Użytkownik
Re: Kupię Filtr zewnętrzny
Na comiesięcznych wystawach akwarystycznych w szkole na ul. Łukasińskiego stoi pan , który ma używane filtry Eheim w dobrej cenie , do 100 zł kupisz u niego kubełek i to z gwarancją i wkładami.
Jeśli nikt się nie odezwie to jest to opcja , którą warto rozpatrzyć. Najbliższa wystawa będzie w niedzielę 24 marca.
Jeśli nikt się nie odezwie to jest to opcja , którą warto rozpatrzyć. Najbliższa wystawa będzie w niedzielę 24 marca.
Pozdrawiam
Darek.
Darek.
Nie 24 tylko 23 jak by co
Wiem który nie pytałam się właśnie jego bo miałam filtr ten wewnętrzny a teraz ludzie mi polecają mieć zewnętrzny ..

Wiem który nie pytałam się właśnie jego bo miałam filtr ten wewnętrzny a teraz ludzie mi polecają mieć zewnętrzny ..
- Daro
- Użytkownik
Ja mam w kalendarzu , że ta niedziela w marcu wypada 24 ...brdow2009 pisze:Nie 24 tylko 23 jak by co![]()
Pozdrawiam
Darek.
Darek.
Byłam 24.02.2013 na wystawie i na karce pisało że będzie 23.03.2013
i jak byłam 24.02.2013 to na samym końcu miał Pan na sprzedasz zewnętrzny filtr kupowałam u nie go grzałkę i filtr i odmulacz .. 
dodano 12 mar 2013, 23:28 :
Daro to nie czasem ty stałeś z dużym akwariumem i miałeś korzenie ??? małe duże i roślinki miałeś w akwarium i też miałeś roślinki w korzeniu i chciałeś za nie 15zł ????

dodano 12 mar 2013, 23:28 :
Daro to nie czasem ty stałeś z dużym akwariumem i miałeś korzenie ??? małe duże i roślinki miałeś w akwarium i też miałeś roślinki w korzeniu i chciałeś za nie 15zł ????
- Daro
- Użytkownik
Ja tym razem byłem tylko gościnnie na wystawie , bo mnie żona z domu wygoniła , a to dlatego że za bardzo jej przeszkadzałem .
Stałem pod oknem i podpierałem parapet , a można mnie było poznać po bandażu na dłoni
...
Pomylić mnie z Markiem ... nie no , to już przesada
... on ma ponad 50 na karku ... o matko , zaraz zejdę . 

Stałem pod oknem i podpierałem parapet , a można mnie było poznać po bandażu na dłoni

Pomylić mnie z Markiem ... nie no , to już przesada

Pozdrawiam
Darek.
Darek.
zobacz to moze pomoze http://tablica.pl/oferta/filtr-akwariow ... 4;r:6;s:34
Daro sorry że pomyliłam
nie wiedziałam . A co do wystawy to będzie 23.03.2013 bo 24.03.2013 jest Niedziela palmowa .

- Daro
- Użytkownik
Napiszę to jeszcze raz i po raz ostatni
wystawa jest 24 marca w niedzielę ...
Jeśli chcesz możesz przyjść z palemką ... pokropimy ją i Ciebie
...
Tyle w temacie .

Jeśli chcesz możesz przyjść z palemką ... pokropimy ją i Ciebie

Tyle w temacie .
Pozdrawiam
Darek.
Darek.
Zobaczymy kiedy będzie ..... I zobaczymy kto kogo pokropi 

Te Eheimy, które ma na sprzedaż ten Pan to naprawdę dobre filtry, jedne chyba z lepszych więc warte żeby w nie zainwestować, ale oczywiście to Ty musisz podjąć decyzję.

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
Poszukuje filtra jeśli ktoś ma na sprzedasz to kupię areko10 ten filtr co podałeś to on do baniaka 100l a ja chcę kupić do większego litrażu tak do 500l max . Jeśli ktoś ma taki to proszę napisać .