Microsorium
- adrian0707
- Założyciel
Microsorium
Witam przyjmę lub kupię kępę microsorium pteropus, narrow lub windelov za rozsądne pieniądze.
- Big daddy
- Administrator
Re: Microsorium
Mam thin leaf i vindelow, ale niestety nie kępy tylo szczepki, jak nie trafisz to zgłoś się choć powiem szczerze, że vindelowa wczoraj przegapiłeś bo Usagi miała spory wór tej rosliny, ale już u Kamyccka.
- adrian0707
- Założyciel
Tak wiem pisałem z Usagi podobno coś tam jeszcze będzie miała przed świętami a jeśli masz coś na wydanie to z miłą chęcią przyjmę.
- Big daddy
- Administrator
Wiesz co robić, ale mam drugą to może w weekend?
- adrian0707
- Założyciel
Zdzwonimy się.
- sonik
- Użytkownik
Witam, również mogę poratować kilkoma kępkami narrow i windelov. Jak coś to dzwoń 

- adrian0707
- Założyciel
Potrzebuję jedną większą kępę microsorium.
- MarSz
- Użytkownik
Jeśli nadal poszukujesz to ja mam pteropusa w dwóch kępach - jedna olbrzymia druga nieco mniejsza. Bardzo poplątane i tak ma prawdę z każdej spokojnie kilkadziesiąt kłączy da się wydzielić.
Ja je hodowałem do zbiornika forumowego ale dostałem od kiera, adams750, graffa i sosina też sadzonki microsorum pteropus i jak się okazuje każda jest inna więc z mojej wyrwałem tylko pewną ilość (dlatego jedna kępa jest mniejsza). Więc wolę do akwarium wsadzić wszystkie rodzaje by było ciekawiej a swoje nadwyżki chętnie sprzedam bo przyda się kasa na pewne brakujące elementy do zbiornika forumowego.
Cena do uzgodnienia bo i ilość może być jaka chcesz.
Ja je hodowałem do zbiornika forumowego ale dostałem od kiera, adams750, graffa i sosina też sadzonki microsorum pteropus i jak się okazuje każda jest inna więc z mojej wyrwałem tylko pewną ilość (dlatego jedna kępa jest mniejsza). Więc wolę do akwarium wsadzić wszystkie rodzaje by było ciekawiej a swoje nadwyżki chętnie sprzedam bo przyda się kasa na pewne brakujące elementy do zbiornika forumowego.
Cena do uzgodnienia bo i ilość może być jaka chcesz.
- MarSz
- Użytkownik
Mam nadzieję, że microsorum już do Ciebie dotarło.
Przy okazji - by nie robić nowego tematu - jak ktoś jest zainteresowany to mam jeszcze kilka porcji.
Przy okazji - by nie robić nowego tematu - jak ktoś jest zainteresowany to mam jeszcze kilka porcji.
- adrian0707
- Założyciel
Tak dotarło dziękuję