Było pytanie ile jest maculat - 8 , myśle że więcej w tak małym litrazu by było za gęsto a mniej to tak smutno .
Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
No to wszystko co Kosior pisze jest najszczerszą prawdą. Jest to bardzo pracowite duże dziecko.....Obrośnięty facet....Moja duma. Ale żeby nie obrósł w piórka, czasem profilaktycznie udzielam mu reprymendy ustnej. Bo do Kosiora(i chyba do wielu z nas) często pasuje tekst Luxtorpeda: "Wilki dwa"Kosior pisze:
Na początku chciałem przeprosić że mnie tyle nie było ale komputer mi padł , gościnnie czasem na brata laptopie . Po drugie mało czasu , szkoła , praktyki , remont działki a przedewszystkim " nie żebym sie chwalił " ale mam fajną dziewczyne i ciężko mi znaleźć czas żeby zaglądać
Dotyczy to także krewetek osłabionych i takich po wylince, ale to musi być ich jak pisał MarSz naprawde sporo:)MarSz pisze: Jeśli to wypłąwki to krewetki mogą się zachowywać jak opisałeś, bo one pozostawiająśluz z toksynami (a i same potrafiąparaliżować ofiarę), potem ją całą obłażą i zjadają (ale to w sytuacji jak jest ich ekstremalnie dużo).