Występuje (Ceratophyllum demersum) Ale mnie chodziło o to że mi nie pasuje wizualnie do reszty;) Każdy jakiś gust swój ma:P U mnie rogatek został wyjedzony do samego piachu;P Z tą różnicą że mnie się akurat podobał + miał wyjadać azot...
podklejka:
mi on właśnie się podoba już zaczyna rosnąc ładnie może mi się wydaje tylko . Jak się rozrośnie planuje go przyciąć i przesadzić w jedno miejsce ale tu już tajemnica zdjęcia na pewno będą na bieżąco.
kradek pisze:Teraz to już nie pseudo ( może tylko roślinność ) Czuć jeszcze powiew świeżości:) Prezentuje się pierwszorzędnie;p Nie pasuje mi tylko roślinka po lewej;P Pozdrawiam:)
to fakt czuć świeżość bo szkło zalane było 17.11.2012 chociaż woda cała była ze starego baniaka
Tanganika 160l: -N.Brichardi
-J. Transcriptus
-exL. Multifasciatus
-exL. Ocellatus blue
Jestem wreszcie, mój przyjacielu. Akwarium bardzo ładnie sobie zaplanowałeś. Jest sporo kryjówek, ale miejsca do pływania również. Ze smakiem posadziłeś rośliny. Masz piękną parkę Brichardi i nie jestem zaskoczony że trudno Ci się z nimi rozstać. Pośpiech w kompletowaniu obsady jest złym doradcą. Poza tym widać że szybko się uczysz. Więc to co napisałeś w którymś z postów, że musisz uzbierać kilkadziesiąt zł. zaprocentuje z korzyścią. Ja pamiętam o tym i jak będziesz gotowy, to coś odpowiedniego i interesującego będziemy starali się dopasować. Pozdrawiam.
BzZzYkU pisze:przyda się cennik bo niedługo sam kupuje Alt. Calvus
Gdzie chcesz kupić Alto? Bo ja cały czas rozważam zakup czegoś jeszcze do Tanganiki. Na razie obserwuję i czekam na coś ciekawego. Ja byłem bliski zakupu Enantiopus melanogenys kilesa. No ale wyszło tak a nie inaczej, spóżniłem się na Kilesy. Więc ciągle stoję w miejscu i szukam.
Ale to były by młode czy podrośnięte rybki, no i w jakiej cenie? Może gdyby były większe to przy podobnej cenie jak u gościa z Warszawy i ja bym się podłączył.