Dziekuje za tak mile slowa, postaram sie w najblizszym czasie zamiescic filmik z karmienia to bedzie ladnie wygladac

Bynio tak jak piszesz demasoni czuja sie super, jak byly 3 samce to czuly sie bezkarne i one rzadzily

Teraz jest jeden samiec , ale chyba i tez daje rade. Co do Socolofi to zostaly mi tylko 4 rybki z tego gatunku bo dwie pozostale zostaly zagryzione lub podgryzione i pozniej padly. Z tego co widze to mam dwa samce i dwie samice , ale samice plywaja gdzies po rogach tak jakby sie kryly , a samce zdecydowanie ten wiekszy ma swoja dziuple jakby to tak ujac. Co do Acei to faktycznie pieknie wygladaja jak plywaja po calym akwarium , a ze mam ich 10 czy tam 12 i sa naprawde duze to wyglada super. A ze sa w ogole nie agresywne (teoretycznie) bo widzialem jak gonia inne ryby i nawet cos tam podgryzaly te socolofi co juz slabe byly

Ale i tak sa piekne. Ten najwiekszy samiec w rzeczywistosci jest jeszcze wiekszy

Aranzacje ustawilem tak jak chcialem juz kiedys , nastepny etap to bedzie zlikwidowanie w ogole bialych kamieni i na calosci ustawienie takiego rusztowania jak po lewej stronie i moze uda sie wyzej zrobic:)
Szczerze brakuje mi troche tego bialego koloru i dlatego chce dokupic kilka szt. albino , ale troche wieksze , moze macie jakis namiar , albo hodowce co moglby sprzedac wieksze osobniki ??