Ostatnio pojawiła się nowa firma na rynku z akcesoriami akwarystycznymi, być może firma ta była już wcześniej, jednak mnie rzuciła się w oko ostatnio.
Na stronie akwarystyczny 24 jest oferta tej firmy. Czy ktoś z was stosował artykuły tej firmy?
link
http://www.aquamax.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeżeli chodzi o liście ketapangu to już stosowałem, ale zastanawiam się nad korą migdałecznika.
AQUAMAX nowa firma na rynku.
AQUAMAX nowa firma na rynku.
Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- MarSz
- Użytkownik
Re: AQUAMAX nowa firma na rynku.
Zastanawiasz się nad korą ogólnie czy konkretnie z tej firmy?
W sumie to zastanawiam się ogólnie, do nowego baniaka, ale na maila dostałem info z akwarystyczny24, a w nim pisali o tej firmie i z ciekawości wszedłem w link podany w mailu. Co do liści to nie mam pytań bo tak jak pisałem, stosowałem kiedyś u siebie, ale taka kora z tego drzewa, skoro liście oddają do wody co oddają, to pewnie i ona wzbogaci wodę odpowiednio. Sam nie wiem i póki co się zastanawiam.
Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- MarSz
- Użytkownik
Sam nie stosowałem ale na podstawie informacji z for krewetkowych wiem, że jest równie skuteczna (a przynajmniej równie nieszkodliwa) jak i liście więc jeśli tylko o to Ci chodzi, to myślę, że można stosować.