Moderator: Opiekun_Forum
Właśnie ten chcę kupić, mam obecnie e900 i jest naprawdę ok, stoi w szafce i jest nie słyszalny tylko troszkę za słaby dla mnie.KODI pisze:Masz rację![]()
Ja polecam JBL e1501 z najnowszej lini![]()
Po prostu rewelacja
A co to jest siła zasysania? Rozumiem że chodziło Ci o prędkość przepływu wody przez węże?andrety pisze:Jeśli się mylę to proszę poprawcie mnie.
Unimax i Jbl maja tą samą moc, tylko ze Jbl ciśnie wodę jednym wężem i Uni dwoma przez co siła rozdziela się na dwa.Czyli na jeden wąż przypada powiedzmy ok 750L/h.Na mój rozum siła zasysania będzie większa w Jbl.
Mam rację czy zle kombinuję?
Spoko o co się tu obrażaćKODI pisze:Nie obraź się KAMYK ale właśnie NCF-a zamontowaliśmy w forumowym lokalu. Wydajność super jednak co do reszty raczej nie jestem przekonany. Do JBLa i Aquaela się nie umywaProblemy z odpowietrzeniem, cienkie węże, słaba jakość materiału
![]()
To moje prywatne spostrzeżenia
Bez uszczelki jest lepszy?KODI pisze:Jsk będziesz zamawiał w Akwarystyczny24 to zamów ten z ostatniej linii (bez uszczelki)
Oki, dzięki za rady za chwilkę będę zamawiał jeśli nie będzie tego nowego bez uszczelki to lepiej odpuścić czy z uszczelka tez jest dobry?KODI pisze:Ma poprawiony plastik na głowicy . Ja posiadam obie wersje z uszczelką i bezBez uszczelki lepszy