Witam kupie dobrane pary ryb z malawi lub w dogodnych układach najlepiej juz po tarłach potrzebuje dorosłe ryby do pracy na akwarium reprezentacyjne
Pozdrawiam
malawi
- bynio67
- Założyciel
Re: malawi
Wg mnie jest to prawie niemożliwe, ponieważ nie widziałem dobranych par w malawii. Również nie słyszałem żeby ktoś z zadowoleniem hodował dobraną parę pyszczaków. Opierając się o własne doświadczenia stwierdam że samce nie są wierne jednej samicy. Samiec jest niewyrozumiały, nietolerancyjny wobec samicy przed którą nie dawno odbywały taniec godowy. Dalej będą mu amory w głowie i zachęcanie kolejnej partnerki. Samiec nie poczeka cierpliwie aż jego "ukochana" będzie znowu mogła zaspokoić jego potrzeby. Dlatego aby ciężarna miała szansę dożyć starości musi być ich najlepiej trzy. Taka ich natura. Czyli zdecydowanie polecamMartino82 pisze:Witam kupie dobrane pary ryb z malawi
Martino82 pisze:Witam kupie ryb z malawi w dogodnych układach
- KODI
- Założyciel
- Kontakt:
Re: malawi
Zadzwoń do Aquarium-Fish, często posiada ryby w układach (prawie dorosło lub dorosłe)
http://www.afczwa.com/viewtopic.php?f=57&t=134" onclick="window.open(this.href);return false;

KODI aquajura.pl
507L + 200L - Aqua Salsus II
20L- KODI-zumi
507L + 200L - Aqua Salsus II
20L- KODI-zumi