złomowanie aut.
złomowanie aut.
Czy ma ktoś może namiar na konkretną firmę, która zajmuje się złomowaniem i odbiorem samochodów, tylko chodzi mi o firmę, którą można polecić, w necie znalazłem kilka firm, ale nie wiem czy warte kontaktu.
Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Big daddy
- Administrator
Re: Odp: złomowanie aut.
Kumpel ostatnio zlitował.i był zadowolony z ceny dowiem się i napiszę co za firma
Wysłane z tapofonu za pomocą tapatalk 2
- MarSz
- Użytkownik
Re: złomowanie aut.
Też by mnie to interesowało - mój pedzio jeszcze świetnie jeździ ale nie wygląda najlepiej więc nie wiem czy jest sens bawić się w próbowanie sprzedaży.
Do maja (gdy ważny jest przegląd i pierwsza rata OC) jeszcz będę go wykorzystywał do tego co do tej pory (przewożenie desek, cegieł, narzędzi i innych materiałów na budowę) a potem chyba się z nim pożegnam - choć szkoda trochę bo z nim sporo km zrobiłem.
Do maja (gdy ważny jest przegląd i pierwsza rata OC) jeszcz będę go wykorzystywał do tego co do tej pory (przewożenie desek, cegieł, narzędzi i innych materiałów na budowę) a potem chyba się z nim pożegnam - choć szkoda trochę bo z nim sporo km zrobiłem.
- Big daddy
- Administrator
608765108 to nr tel. Złom znajduje się w miejscowości Mokra, kolega jak szukał to dali najlepsza wtedy cenę chyba 70gr za kilo. Wagę spisują z dowodu, przyjeżdża i zabiera bolid.
- MarSz
- Użytkownik
Kurcze - 5 stówek za pedzia - szkoda trochę - tam jest dobry silnik, instalacja gazowa - tylko z zewnątrz mocno odrapany. Pojeżdżę jeszcze z rok - czasem trzeba czymś piasek przewieźć - przyda się jeszcze
Jak mam go puścić za 5 stówek to niech jeszcze się trochę przysłuży.

- Big daddy
- Administrator
Dokładnie a już mi w głowie powstała myśl żeby go odkupić
- daro240
- Użytkownik
ale podolonez waży z 1,5 tony więc będzie więcej niż 500
- MarSz
- Użytkownik
Ale ja mojego starego peugeota 106 określam pieszczotliwie "pedzio" - jakoś tak mi się spodobało 
A ten wg danych producenta waży ok 700-800kg )nie sprawdzałem w dowodzie rejestracyjnym bo nie chciało mi się go szukać).

A ten wg danych producenta waży ok 700-800kg )nie sprawdzałem w dowodzie rejestracyjnym bo nie chciało mi się go szukać).
Dzięki Big muszę oddać Daewoo Tico, niestety koszt naprawy to 1000 pln, więc słabo, podobno pierścienie tłokowe poszły.
Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- LaSorciere
- Wolontariusz Aqua Jura
http://www.motobajor.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; polecam. uczciwy człowiek. Cenę można negocjować. 

Ignorantka, Sarkastyczna, Zakochana w ironii i czarnym humorze
No oglądałem jego stronkę w necie jak i kilka innych. Ok zobaczymy przedzwonię tu i tam i będzie wiadomo.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda