Inwigilacja
Inwigilacja
Pisze ten post ponieważ mam wrażenie ze jesteśmy podpatrywani przez "innych ", a co nie którzy są zarejestrowani na obydwu forach ( sam jestem zarejestrowany na dwóch ) co dla mnie nie jest niczym złym ale nie lubię jak ktoś zapisuje się na forum tylko po to aby podpatrywać konkurencje(co nie którzy tak myślą ). Zapisując się na te obydwa fora mam nadzieje zdobyć doświadczenie w akwarystyce a że są dwa tym lepiej zdobyć je ( nie każdy wszystko wie są tutaj ludzie znający się na pewnych rzeczach ale są i na drugim którzy znowu maja pojecie o innych zagadnieniach ). Proszę tylko o to , aby każdy zajął się swoim udziałem w którym chce forum. Każdy ma wolność wyboru i nie chce czytać , że to zostało skopiowane(od tego jest administrator). Nie lepiej zając się ulepszaniem "Swojego" forum a nie krytykować "konkurencji". Nie pisze tego wszystkiego złośliwie i proszę nie obrażać się ani mam nadzieje dyskryminować na innym forum .
Po to są stworzone te obydwa fora żeby mieć wolność wyboru i wyrażania swoich zastrzeżeń jak i pochwał ( co w poprzednim pierwszym forum tak nie można było)
Po to są stworzone te obydwa fora żeby mieć wolność wyboru i wyrażania swoich zastrzeżeń jak i pochwał ( co w poprzednim pierwszym forum tak nie można było)
- Big daddy
- Administrator
Re: Inwigilacja
Nie ingerujemy, to byłaby zachęta dla niektórych, staramy się abu userzy sami wyrobili sobie zdanie, aczkolwiek jesteśmy przygotowani na troling i zdajemy sobie sprawę że nie sposób było tego uniknąć, po prostu znamy sie jako ludzie...
chyba mnie zrozumiałeś kolego źle chodzi mi o to że nie którzy maja tylko po to konto aby podpatrywać co robi konkurencja
- KODI
- Założyciel
- Kontakt:
Myślę ,że masz rację . Niestety tego się nie da uniknąć .Mam nadzieje ,że podglądacze będą mieli co podglądaćareko10 pisze:chyba mnie zrozumiałeś kolego źle chodzi mi o to że nie którzy maja tylko po to konto aby podpatrywać co robi konkurencja

KODI aquajura.pl
507L + 200L - Aqua Salsus II
20L- KODI-zumi
507L + 200L - Aqua Salsus II
20L- KODI-zumi
no mam nadzieje bo się z chęcią czegoś jeszcze nauczę
- Big daddy
- Administrator
Do tego nie trzeba miec nawet kontaareko10 pisze:chyba mnie zrozumiałeś kolego źle chodzi mi o to że nie którzy maja tylko po to konto aby podpatrywać co robi konkurencja

ale trzeba mieć konto do wypisywania rożnych złośliwości a ze jestem człowiek porywczym z natury to mnie to zaraz denerwuje ( może dlatego zona kupiła mi akwarium na urodziny , podobno rybki uspokajają ) i tak jak pisałem niech każdy zajmie się swoim a czas i userzy pokażą
- Big daddy
- Administrator
To o czym piszesz nazywa się właśnie trollingiem a user który tak działa -trolem, więc chyba dobrze cię zrozumiałem 

dobrze zrozumiałeś nie znalem takich pojęć 

A Ty jak się zdenerwujesz to taki troll ma z Ciebie ubaw... I kontynuuje zabawe denerwując Cie jeszcze bardziej, licząc że im bardziej dowali do pieca tym Ty bardziej będziesz się wulgarnie i agresywnie wypowiadał. Co zapewne wywoła ogólne poruszenie i dyskusję;) A troll się cieszy bo mu się udało. Szczytem jaki może osiągnąć to jakbyś jeszcze pokłucił się ostro z innymi użytkownikami, taka wisienka na torcie;pareko10 pisze:ale trzeba mieć konto do wypisywania rożnych złośliwości a ze jestem człowiek porywczym z natury to mnie to zaraz denerwuje
Nie ma co się spinać;) Trzeba się gryść w palce, wtedy trole idą dalej;p
- bynio67
- Założyciel
Brawo. Krótka ale jak bardzo treściwa myśl. Niech będzie myślą przewodnią każdego z nas.KODI pisze: Myślę ,że masz rację . Niestety tego się nie da uniknąć .Mam nadzieje ,że podglądacze będą mieli co podglądać... a my musimy robić tak ,aby mogli się czegoś nauczyć ....
- BzZzYkU
- Wolontariusz Aqua Jura
doglądnie jestem tego samego zdania 

Tanganika 160l:
-N.Brichardi
-J. Transcriptus
-exL. Multifasciatus
-exL. Ocellatus blue
Kamil-605269402
GG-12023545
-N.Brichardi
-J. Transcriptus
-exL. Multifasciatus
-exL. Ocellatus blue
Kamil-605269402
GG-12023545
,,Każdy ma wolność wyboru i nie chce czytać , że to zostało skopiowane(od tego jest administrator). Nie lepiej zając się ulepszaniem "Swojego" forum a nie krytykować "konkurencji"."
Nazywaj rzeczy po imieniu a nie jakieś owijanie w bawełne jak dziecko z podstawówki. Masz do mnie z tym problem że zwróciłem uwagę to powiedz wprost a nie jakieś zabawy w podchody.
Więc koleżko mniej na uwadzę że prawie każdy i z tego forum i z drugiego jest moim kolegom z którym znam się od dawna. Żadne forum nie jest konkurencją bo żadnego tak nie traktuję na kązdym jest cząstka mnie, na jednym bardziej na innym mniej ale nie znaczy że któres poniżam. Każde jest mi bliskie bo na każdym forum są mi bliskie osoby.
To że zwróciłem uwagę kolegom Administratorom to nie jest to by komuś przywalić a to by zwrócić uwagę, by nikt nie miał problemu z tym że coś skopiował. Więc następnym razem jeżeli coś będziesz miał konkretnego do powiedzenia to wal śmiało do mnie jakoś to wyjaśnimy byś nie musiał zakładać wątków w których się będziesz na mnie żalił.
Nazywaj rzeczy po imieniu a nie jakieś owijanie w bawełne jak dziecko z podstawówki. Masz do mnie z tym problem że zwróciłem uwagę to powiedz wprost a nie jakieś zabawy w podchody.
Więc koleżko mniej na uwadzę że prawie każdy i z tego forum i z drugiego jest moim kolegom z którym znam się od dawna. Żadne forum nie jest konkurencją bo żadnego tak nie traktuję na kązdym jest cząstka mnie, na jednym bardziej na innym mniej ale nie znaczy że któres poniżam. Każde jest mi bliskie bo na każdym forum są mi bliskie osoby.
To że zwróciłem uwagę kolegom Administratorom to nie jest to by komuś przywalić a to by zwrócić uwagę, by nikt nie miał problemu z tym że coś skopiował. Więc następnym razem jeżeli coś będziesz miał konkretnego do powiedzenia to wal śmiało do mnie jakoś to wyjaśnimy byś nie musiał zakładać wątków w których się będziesz na mnie żalił.
Pozwolę sobie i tym razem zabrać głos.
Pax Pax Pax !!!!!
Z doświadczeń starego forum wiem do czego prowadzą dyskusję tego typu.
Apeluję o rozwagę.
Na tym forum nie bez powodu załączyłem swój podpis
Akwarystyka powinna łączyć a nie dzielić.
Moja osobista prośba.
Nie reagujmy emocjonalnie, wszystko da się wyjaśnić na spokojnie.
Żeby nie było wątpliwości znam Jacka (kołek, gettinhigh) osobiście i nie chciałbym,żeby doszło do jakichkolwiek nieporozumień!!!
Ze strony Jacka ja np chętnie widziałbym w galerii zdjęcia jego kostki, którą miałem okazję zobaczyć na żywo jak również opis zastosowanej filtracji i wody jak kryształ z ładnie wybarwionymi kreweciami.
Pozdrawiam wszystkich Robert
Pax Pax Pax !!!!!
Z doświadczeń starego forum wiem do czego prowadzą dyskusję tego typu.
Apeluję o rozwagę.
Na tym forum nie bez powodu załączyłem swój podpis
Akwarystyka powinna łączyć a nie dzielić.
Moja osobista prośba.
Nie reagujmy emocjonalnie, wszystko da się wyjaśnić na spokojnie.
Żeby nie było wątpliwości znam Jacka (kołek, gettinhigh) osobiście i nie chciałbym,żeby doszło do jakichkolwiek nieporozumień!!!
Ze strony Jacka ja np chętnie widziałbym w galerii zdjęcia jego kostki, którą miałem okazję zobaczyć na żywo jak również opis zastosowanej filtracji i wody jak kryształ z ładnie wybarwionymi kreweciami.
Pozdrawiam wszystkich Robert
"Wielkość człowieka polega na jego świadomości bycia małym" - "Myśli" Blaise Pascal
Wiesz, że ja nie bawię się w żadne robienie dymów itd. siedzę zawsze cicho bo po co się niepotrzebnie odzywać ale nie lubię gdy jestem oskarżany o nieprawdę a tutaj jest jawna próba oczernienia mnie bo każdy kto śledzi forum wie, że w wypowiedzi tego usera jest wzmianka o mnie i mi się to niepodoba bo Przemek, Rafał,Zbyszek i Konrad wiecie że ja cały czas staram się być postronny bo ,,jestem jak dziecko z rozbitej rodziny" część na jednym forum drugia część na drugim, dlatego na każdym jestem zalogowany i każde śledzę z uwagą.