[240] biotop Malawi
Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
- bynio67
- Założyciel
Re: [240] biotop Malawi
A no właśnie. Czyli to o czy wspominałeś potwierdziło się na Twoim doświadczeniu z samicami Yellowków. To znaczy że nie ma ścisłych reguł. A to co często cztytamy to tak jak słusznie napisałeś "powielana teoretyczna wiedza nie popartą doświadczeniem".
W tym tygodniu się przeprowadzam i jestem zmuszony sprzedać swoje akwaria, w nowym mieszkaniu nie będę miał miejsca gdyż muszę urządzić pokoik dla dziecka (w drodze), ale w planach mam jeden zbiornik w granicach 300-400l i zastanawiam się nad postawieniem baniaka z malawi albo nature. Wiem, że przy malawi nie będę potrzebował aż tak dużo czasu oraz ingerencji jak przy nature więc mam teraz ciężki orzech do zgryzienia :/
- MarSz
- Użytkownik
A kto powiedział, że przy nature trzeba dużo ingerencji?
Jak dobrze zrobisz takie akwarium, dobrze dobierzesz rośliny (coś za coś) i je dobrze rozmieścisz, to roboty przy tym tylko tyle ile będą wymagały podmianki (jak będzie właściwa obsada to może nawet raz na kilka tygodni).
Jak dobrze zrobisz takie akwarium, dobrze dobierzesz rośliny (coś za coś) i je dobrze rozmieścisz, to roboty przy tym tylko tyle ile będą wymagały podmianki (jak będzie właściwa obsada to może nawet raz na kilka tygodni).
Masz rację
pomyślę jeszcze nad tym. Na pewno zostanie kostka którą mam ewentualnie zastąpię ją nieco większą.

- bynio67
- Założyciel
Gratuluję. Życzę dużo zdrowia, ile się da wypoczynku i pogody ducha dla małżonki.
Dziękuję bardzo 

- jabluszko520
- Użytkownik
Ja również gratuluję, zdrówka dla rodzinki życzę a gdybym miała wybierać to wiadomo, ze nature 

- skorpionka123
- Wolontariusz Aqua Jura
Również gratulacje 

Dziękuję bardzo 

- Big daddy
- Administrator
Wypisz wymaluj taktyka prawie jak Kodi Maul on tego broni i przeciw wszystkim wystepuje ze swoim pojmowaniem świata Malawi...