Kobalty miały koło 5cm, a RP około 3cm i teraz mają rok jednak widzę, że źródło jest ważne.
Właśnie jestem w trakcie wymiany obsady na te z pewniejszego źródła - które szybko rosną, dużo jedzą i nie są strachliwe. No i wiem co z tego wyrośnie

Moderatorzy: misiek1205, Graff, Opiekun_Forum
Nie koniecznieBartt85 pisze: Chodzą mi również po głowie papuzie bo je też kiedyś miałem i ciekawe ryby, tylko wtedy mógłbym się pożegnać z roślinami w zbiorniku.
Zależy w jakiej wodzie trzymają tam skąd masz mieć paletyBartt85 pisze:Paletki na końcu będą, co prawda akwarium dojrzałe ale wolę odczekać. PH mam w granicach 7 i nie wiem czy zmniejszać czy zostawić jak jest.
Więc muszę przedzwonić do sklepu i zapytać. Również zastanawiam się czy stawiać jakiś zbiornik do kwarantanny palet przed wpuszczeniem czy sobie to darować(gdyż jest to również stres dla ryb).adamon pisze:Zależy w jakiej wodzie trzymają tam skąd masz mieć paletyBartt85 pisze:Paletki na końcu będą, co prawda akwarium dojrzałe ale wolę odczekać. PH mam w granicach 7 i nie wiem czy zmniejszać czy zostawić jak jest.