"obecność najpopularniejszych for akwarystycznych" ciekawe kogo autor miał na myśli
raczej powinno być "obecność naszego forum i sponsora bo innych nie wpuszczamy"
Ło matko, to już nudne się robi i żenujące. Nie da się wszystkim dogodzić i czasem trzeba odejść z honorem i na swoją kolej poczekać a nie wylewać żale.
Nie chce wyjsc na wredna ale nasze forum nie jest samolubne typu "tylko my i nikt inny". Kurcze jesli z jakichs przyczyn mnie bynajmniej nie znanych ktos sie nie dostal to przepraszam bardzo niech nie rosci sobie pretensji bo to nie na miejscu. Po drugie na pewno for ktore byly chetne bylo tak duuzo ze ciezko bylo pewnie podjac decyzje ktore ma byc a ktore niestety nie. W skrocie: takie jest zycie a czepianie sie i jakiekolwiek pretensje sa podkreslam nie na miejscu. Trzeba umiec pogodzic sie z brakiem akceptacji. I moze jak nie teraz to nastepnym razem. Wszystkim niestety dogodzic sie nie da
Uwazam osobiscie ze dalsze sprzeczki, zale czy innego rodzaju wywody sa juz zbedne bo to tylko powoduje ze czytajacy temat osoby beda negatywnie odbierac ludzi ktorzy narzekaja na np w tym wypadku brak jego forum czy przedstawicielstwa
Tyle ode mnie na ten temat.
Kamyccek - nie przejmuj się - Akwamaniak niczym dziecko w piaskownicy, któremu ktoś zabrał łopatkę będzie płakał i żalił się całemu światu. Już nawet podobno maile miał rozsyłać z opisem jaki to go okrutny los spotkał bo zabrakło miejsca.
"Ło matko" - jak powiedział krzysiek - co zrobić - nic tylko siąść i płakać.
Już tak jest, są tacy, którzy zakasają rękawy, wezmą się do roboty, podejmą trud i wysiłek i zrobią coś od siebie a są i tacy, którzy nie robią nic a tylko mają postawę roszczeniową i liczą, że im się wszystko należy.
Już tą sprawę wyjaśniałem raz tutaj (można poczytać) i więcej nie będę. Użytkownik Akwamaniak dostał również dwa razy wyjaśnienie na PW. Jednak mimo wszystko nie potrafi podejść do tematu jak osoba dorosła tylko będzie próbował "psuć powietrze".
Dostał raz oficjalne ostrzeżenie za trollowanie - teraz udzielam drugiego.
Następna próba trollowania i próba zaszkodzenia wydarzeniu i oczerniania zarówno organizatorów jak psucia dobrego imienia innych wystawców będzie się wiązała z trzecim ostrzeżeniem z natychmiastowym skutkiem - banem. Dorośli rozmawiają jak dorośli (co próbowałem zresztą robić) a dzieci jak dzieci (obrażanie się w piaskownicy - ja nie widzę problemu - można zabrać swoje zabawki i zmienić piaskownicę).
MarSz właśnie o tym pisałam w zamyśle, nie przejmuję się tym bo mam tysiące innych spraw na głowie zamiast myślenie na temat który mnie nie dotyczy. Ta osoba sama zraża do siebie ludzi po postach - bynajmniej mnie zraziła więc jasno napisałam. Więcej nic nie dodaję na temat bo po co to roztrząsać i niepotrzebnie nakręcać dalej.
A ja witam bardzo serdecznie i liczę na owocną współpracę i super imprezę pozdrawiam
Porozmawiajmy o żyworódkach
tel. 784 770 201
gg 101 48 47 0
e-mail: jacek.ambrozkiewicz@poczta.onet.pl
Znajdziesz mnie także na faceobooku- 1 zaproś do znajomych 2. wiadomości od nieznajomych czasem mi uciekają.
Jak jest opcja, to wyślijcie mi jeden plakat i paręnaście ulotek, pracuję na basenie w Oleśnie a 15% klientów jest z powiatu kłobuckiego i 13% z lublinieckiego, czyli nie tak daleko od Częstochowy, a nuż ktoś się zainteresuje