Dobry wieczór jestem tutaj mam pewien problem bo moje rybki zachowują się jak spławiki i nie wiem co jest tego przyczyna mam akwarium 120 litrow filtr tetra tex 1200 chodzi caly czas oprocz tego akwarium jest napowietrzane rybki które sie dziwnie zachowuja to 2 rekinki czerwone 2 rekinki albinosy 2 sumy cetkowane prosze o pomoc bo nie wiem co jest przyczyna
Jak spławiki? Czyli jak bo mogą leżeć na wodzie a moga też klasycznie wystawać ponad wodę w pionie... Sorki ale z Twojego opisu nie zrozumiałem prawie nic.
Ile tam jest ryb?
Taka sobie 112 tka
Jesteśmy dziećmi dopóki boimy się nocy.
Stajemy się dorośli kiedy zaczynamy obawiać się dnia... 507676023 Przemek
rybek jest około 30 szt i wiszą w wodzie mniej wiecej w połowie akwarium i przy tym bardzo szybko oddychaja parametry wody sa ok sprawdzam co tydzień za pomocą tetra test wode podmieniam tez co tydzień jakies 25 %
Pewnie zakwit pierwotniaka i dlatego woda mleczna, ryby zipią jak parowozy, włóż turbinę i daj na wylot watę albo wkład do filtra narurowego i filtruj ile fabryka dała.
Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus