No to kilka zdjęć ode mnie

Przy okazji chcę sprostować pewne pomówienia, które pojawiły się w sieci głównie za przyczyną naszych "braci" forum z Częstochowy .
Aby było wszystko jasne
Organizatorem imprezy było :
oraz
pod patronatem Urzędu Gminy Janów od, którego dostaliśmy pozwolenie na wyławianie, wyciąganie gałęzi korzeni i roślin do akcji zakładania akwarium. Przy okazji wspomnę ,że cały aranż został pozyskany ze stawu Amerikan, który wyłączony jest z rezerwatu Parku Krajobrazowego Złoty Potok

Jako, że Gmina jest właścicielem większości stawów oraz Parku Krajobrazowego wszystkie nasze poczynania były za zgodą UG Janów oraz pod nadzorem Pana Ireneusza Bartkowiaka (Kierownika Działu Turystyki Urzędu Gminy Janów oraz przewodnika)

- herb gminy Janów.gif (12.33 KiB) Przejrzano 5152 razy
Sponsorem akwarium założonego w Jurajskim Grodzie było:
oraz
Filtr wewnętrzny Aquael Turbo 2000 ufundował:
Skoro już wyjaśniłem wszystkie niedomówienia i ciekawość co po niektórych osób ,przechodzę do publikacji kilku zdjęć ze spotkania
Dzień pierwszy a właściwie wieczór zaczął się planowanym ogniskiem z kiełbaskami i ziemniakami z popiołu
Dnia drugiego zaczął się maraton atrakcji, a zapoczątkowała go prelekcja Ireneusza Bartkowiaka na temat okolicznej fauny i flory oraz legend i innych ciekawostek.
CDN...