Jak długo musi odstać woda przed wlaniem do akwa?

Awatar użytkownika
alkorta
Założyciel

Re: Jak długo musi odstać woda przed wlaniem do akwa?

Post autor: alkorta »

Jestem zalogowany na dwóch forach o tematyce palet, jeżeli chodzi o mity na temat palet, to się zgadzam, ryby jak każde inne, choć rzeczywiście należy dbać o parametry wody. Azotu nie podaję, trochę carbo czasami jak mi się przypomni, potas no cóż chyba trzeba będzie kupić, a reszta to różnie. Przede wszystkim kulki gliniane przez siebie robione i to tyle chyba. Ale oczywiście możesz podać linki, chętnie pooglądam inne akwaria, szczególnie te z dużą ilością roślin. :D
Na­tura dała nam dwo­je oczu, dwo­je uszu, ale tyl­ko je­den język po to, abyśmy więcej pat­rzy­li i słucha­li, niż mówili.

300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
Awatar użytkownika
Godween
Użytkownik

Post autor: Godween »

To może rzeczywiście już temat znasz i może też te wątki, ale podam, mam nadzieję, że nie będzie to uznane za reklamę innego forum, więc podam tylko jeden wątek, za to dość wyczerpujący.
Jednym z zapaleńców paletek, z ogromną wiedzą i doświadczeniem jest Aquamateo, oto jego temat, może się przydać: http://forum.roslinyakwariowe.pl/viewto ... t=dyskowce
Pozdr Godween :-)
Awatar użytkownika
alkorta
Założyciel

Post autor: alkorta »

Ok dzięki, poczytam sobie, zawsze to człowiek dowie się kilku nowych rzeczy. ;)
Na­tura dała nam dwo­je oczu, dwo­je uszu, ale tyl­ko je­den język po to, abyśmy więcej pat­rzy­li i słucha­li, niż mówili.

300 l
- Symphysodon Discus
- Corydoras Metae
- Corydoras Panda
- Ancistrus dolichopterus
ODPOWIEDZ

Wróć do „Woda”