Daro pisałem ci na pw

ale nie odpisałeś nic

. Wiem że każdy ma swoje prywatne sprawy itp nie mam do ciebie pretensji że mi nie odpisałeś ale do rzeczy

.
Kupiłem już dość dawno w sklepie w simple w zoologicznym easy carbon i powiedziałem sprzedawczyni że potrzebuje mikro i makro i dała mi easy-life ProFito sprzedawczyni powiedziała że to jest mikro i makro , nie wiedziałem z początku że to tylko jeden składnik

i dla tego powiedziałem sobie że nie będę w sklepie kupował ani carbona ani innych nawozów bo oszukują jak nie wiem co . Tam jest tylko jeden Pan co doradza i bardzo doradza mi .
Na tej butelce pisze mi :
ProFito to silnie skoncentrowany wieloskładnikowy nawóz , zawierający potas , mangan i wiele innych substancji odzywczych jakich potrzebują rosliny . Bardzo ekonomiczny i wyjątkowo kompletna odzywka dla roslin w akwarium słodkowodnych , zapewniajacy ich silny , zdrowy i bujny wzrost . Wielokrotnie stabilizowany nawóz bez azotanów i fosforanów .
Stosowanie : 10ml na 100 litrów wody raz na tydzień . Przechowywać po za zasięgiem dzieci

..
Tak pisze mi na tym opakowaniu .
Takie samo mam jak tutaj
http://www.rotala.pl/p611_easy_life_profito_100ml.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tylko ja mam 250ml a tam jest 100ml
Podaje to co dzień po 1,5ml nie stosuje tego raz na tydzień .