Okej , co do pierwszych fotek to sam przyznam że jak dziś na to patrze to aż mi żal że wrzuciłem te zdjęcia

Hmm nie wiem czy ogródek na działce, nie chce aby moje awka było tylko czarne i zielone, mysle że krewetki nadadzą życia a wtedy efekt zroznicowania małych krzaczków mossa od substratu i innych mchów które planuje wstawić zadziała. Jak możesz sobie wyczytać planuje już korzeń. Nie uznaje tego jako krytyki, malo w tym siedze dopiero się ucze jak ladnie zagospodarować akwa więc uwazam to za radę. Możesz równierz przeczytać sobie moje wcześniejsze posty, pisze w nich co jeszcze będzie w kostce ponieważ po przeczytaniu twojego posta zauwazyłem ze zbytnio nie przyglądałeś się tematowi tylko pierwszej fotce
Pozdrawiam
dodano 21 sty 2013, 22:13 :
Hmm...pierwsze dwa akwa jak dla mnie to jak kałuże , za to piękne nr3 i nr 7, niestety ale tylko one mi się podobają. Reszta ma albo zbyt wielkie korzenie albo strasznie gęstą roślinność , ja planuję mieć dużo miejsca oraz ładnie udekorować akwa. Ale dziękuje za filmik , juz jeden pomysł więcej
dodano 21 sty 2013, 22:27 :
egzepoznan pisze:Sorka Kosior nie zauważyłem ostatnich fotek
dodano 21 sty 2013, 21:56 :
ale po pierwsze bądźmy estetami ten biały żwirek wygląda tragicznie to nie grządki na działce czy w ogródku żeby je tak dekorować , jako fan zbrojników kategorycznie mówie nie w takim litrarzu , ja do kostki wpuściłem 4 małe ancistruski ( 1 cm ) bo mam glon na szybach więc czyszczą z krewetami , ale za miesiąc ich nie będzie , sorka za krytykę ale to z czystej dobroci bo takie kosteczki można fajnie zaaranżować bez nakładu dużych sił i super roślin

A w sumie jeszcze jednego błędu się dopatrzyłem, to jest zeolit, nie żwirek

więc jest mi potrzebny w akwa a nie chciałem go rozzucać po czarnym substracie bo zepsuł by mi wygląd podłoża więc przy okazji wyodrebniłem nim mosy ; )